Akbank Açıkladı! 10 Gün İçinde Başvuru Yapana Hemen 49.000 TL Ödeme Yapılacak...

Akbank Açıkladı! 10 Gün İçinde Başvuru Yapana Hemen 49.000 TL Ödeme Yapılacak...

Akbank'tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi. 10 Gün içinde başvuru yapan vatandaşa anında nakit 49.000 TL ödeme yapılacak! İşte bu ödemeye ilişkin tüm detaylar…

Son zamanlarda ekonomik sıkıntılar tüm ülke genelini etkilemeye başladı. Ülke genelinde nakit para sıkıntısı giderek artıyor. Ancak bankaların kredi kampanyaları vatandaşın cebini oldukça rahatlatıyor! Akbank’tan son gelen kampanya ile binlerce kişi rahat bir nefes alabilecek! 49 bin TL nakit kredi ödemesi için merak edilen tüm detaylar haberimizde!

36 Ay Vade İmkanı İle 49 Bin TL Kredi

Akbank yine vatandaşa zor zamanlarında destek olmaya devam ediyor. 36 ay vade ve 49.000 TL kredi ödemesi için müjde açıklandı. Bu krediyi almak isteyenlere 18 yaş üstü olmaları halinde risk ve istihbaratta bir olumsuzluk olmaması durumunda kredi verilmektedir. Bu koşulları sağlayanlara 49 bin TL nakit kredi ödemesi almaları için Akbnak’ın kampanyası oluşturuldu. İşte başvuru detayları ve şartlar...

Faiz oranları % kaç?

Belirtilen miktarda kredi ödemesi ile düğün masraflarınızı karşılayabilir, evinizin eksiklerini giderebilir veya istediğiniz yerde tatile çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Uygun faiz oranı ve uzun vadeli tüketici kredisi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılama imkanını elde edebilirsiniz!

İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusu için kredi miktarını bankadan çekebilmek için birden fazla yöntem bulunuyor! Web site üzerinden, cep telefonunda bulunan mobil uygulamadan ve en yakın Akbank şubesinden bizzat giderek başvuru işleminizi yapabilirsiniz.

Ödeme Koşulları Nedir?

49.000 Lira kredi ödemesi için hak kazanan vatandaşlar bu tutarı geri ödemek için 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Kredi sigortalı olarak talep edildiğinde faiz oranı yüzde 2.09 olurken aylık ödeme tutarı 2.116 TL oluyor. Sigortasız bir şekilde kredi kullanıldığında ise faiz oranı % 2.24 olup aylık ödeme 2.177 TL olarak değişiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.