Son Dakika Duyuru Yapıldı! Hane Başı 8.000 TL Ödemenizi Hemen ATM'den Alın...

Son Dakika Duyuru Yapıldı! Hane Başı 8.000 TL Ödemenizi Hemen ATM'den Alın...

Meclisten çok kritik konuda onay geldi! Bu kampanya için meclisten onay çıktı. Hane başına 8 bin TL ödeme verilecek. Kamu bankalarına başvuru yaparak ödemenizi alabilirsiniz. İşte detaylar…

Meclisten onay alan kampanyaya başvuru yapan herkese 8 bin TL ödeme kamu bankalarından verilecek. Nakit konusunda sıkıntı yaşayanlar için sevindirici haber geldi. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan ödeme verilecek. Yapılacak bu ödemeler 36 vade imkânı ile hesaplara yatırılacak. İşte bu ödemeye dair merak edilenler…

Üç bankanın resmi sitesine giriş yapılarak gerekli bilgiler alınabilmektedir. Bankalardan yapılan duyuruda başvuru şartları ve aşamalara ilişkin bilgi verildi. Kredi için başvuruda bulunanlar ilk ödemelerini 3 ay sonra yapabilecekler.

Ziraat Bankası’ndan 8000 TL Ödeme Verilecek

Ziraat Bankası’na başvuru yapanlara 8.000 TL ödeme yapılacak. Ödemeyi almaya hak kazanmak için bankadan belirlenen şartları taşımaları gerekiyor. Gelir belgesi şartı bulunmadan masrafsız olarak bankadan hesabı olan herkese bu imkân online bankacılıktan da sağlanıyor.

Vakıfbank’tan 8000 TL Ödeme Verilecek

Vakıfbank’tan hesabı olanlara 8 bin TL’lik ödeme imkânı sağlanıyor. Devletten destekli şekilde verilecek kredi için 36 ay vadesi bulunuyor. Konuya dair detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesine girilip bilgi alabileceği gibi kredi başvurusunu da yapabilir. 8 bin TL kredi, 36 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisi kullanılabilir. Bankadan maaş alanlara mobil bankacılık uygulaması ile başvuru yapabilir. İhtiyaç kredisi için en yakın banka şubesine giderek başvuru yapılabilir. Emekli olanlara emekli maaşlarını bankadan almaları durumunda yüksek limitli kredi sağlanabiliyor. Yüksek limitli kredi seçeneklerinden de yararlanarak tüm borçları kapatabilirler. Kampanyaya dair detaylı bilgi için bankanın internet sitesini kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.