PTT'den Ödeme Başladı! TC Kimlik ile Başvurmak Yeterli Olacak! İşte 22.000 TL'lik Ödemenin Detayları...

PTT'den yeni bir açıklama geldi. 22.000 TL'ye kadar PTT'den nakit ödeme verileceği duyuruldu. İşte konuya dair detaylar...

PTT üzerinden yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlara 22.000 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. PTT, resmi internet sitesinden gelen duyuru da başvuru koşuluna uygun olanlara uygun faizler ile kredi ödemeleri yapılabilecek.

22.000 TL için 36 ay vade imkanı ile ödemeli olacak şekilde hesaplarınıza yatırılacak. Ptt'den ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların kredi işlemlerini yapmaları için banka müşterisi olmaları halinde işlemlerin hızlıca yapabileceğini söylemek gerekiyor.

PTT'den Kredi Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

PTT kredi başvurusunu yapacak olanlara, nakit ihtiyacı halinde işlemleri gerçekleştirilecek. 22.000 TL kredi ödemesi için vatandaşların ilk taksit ödemesi 3 ay ertelemeli şekilde verilecek.

PTT kredi başvuru işlemi Aktif Bank ile beraber yapıldığı için PTT şubelerinden veya bankadan SMS ile istediğiniz zaman oturduğunuz yerden başvurunuzu yaparak kısa mesaj ile ne kadar kredinizin onaylandığını görebilirsiniz.

PTT ve Aktif Bank'tan başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi alacak olan kişilere belirtilen kapsamda, ödemeler hızlı bir şekilde sağlanmaktadır. Ptt ve Aktif Bank, yapılan kredi kampanyasında SMS ile başvuru yapmak isteyenler kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp 3050'ye kısa mesaj atabiliyorlar. Ptt'den başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasında kredi işlemlerini yapacak olanlar bu politikalara uygun olmaları şartı ile bireysel müşteri iseler kredi desteği verilir.

Emekli olanlara nakit kredi için emekli maaşlarının bankalar üzerinden alıyor olmaları şartı gerekiyor. Emekli maaşınızı PTT'den alıyorsanız, daha yüksek limitlerde kredi desteği de kullanabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri