Ayçiçek Yağı Fiyatları Son Dakika Çakıldı! İşte O Markette Ayçiçek Yağı Fiyatları...

Ayçiçek Yağı Fiyatları Son Dakika Çakıldı! İşte O Markette Ayçiçek Yağı Fiyatları...

Ayçiçek yağı fiyatları için son dakika açıklama geldi. O markette yağ fiyatları adeta yere çakıldı. Yudum 5 lt ayçiçek yağı o markette bedavadan biraz daha pahalı satılıyor. Markete hemen koşanlar indirime yetişiyor. Online siparişde de geçerli olacak...

Ayçiçek yağına büyük indirim geldi. CarrefourSA'da büyük ayçiçek yağı için kampanya başladı. Hayat pahalılığı ve enflasyon market alışverişi yapacaklara güçlük yaşatıyor. Özellikle son zamanlarda yağ fiyatı en çok artan ürünler arasında bulunuyor.

CarrefourSA'da nerede ise ayçiçek yağı fiyatı bedavadan biraz pahalı satılıyor. Peki, CarrefourSA 5 litre ayçiçek yağı kaç lira? CarrefourSA 5 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatı ve diğer indirimli ürünler haberimizde…

CARREFOURSA'DA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ SON DAKİKA BAŞLADI

Ayçiçek yağı için indirimli fiyatlar CarrefourSA marketin internet sitesinden duyuruldu. CarrefourSA'da Yudum 5 lt ayçiçek yağı 199,90 TL'den 179,90 TL'ye indi. CarrefourSA marketlerine giderek veya CarrefourSA'nın online uygulamasını kullanarak sipariş verip bu uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM SINIRLI SAYIDA

CarrefourSA tarafından açıklanan ayçiçek yağı indiriminin stoklarla sınırlı olduğu bilgisi verildi. Yudum 5 lt ayçiçek yağı indiriminden yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. %10 indirimli şekilde 179.90 TL'den satışa sunulan 5 lt Yurdum ayçiçek yağı Online olarak da sipariş ile satın alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.