Orkide 5 L Ayçiçek yağı fiyatı 139 TL’ye Satılıyor! O Marketten Sokağa Döken İndirimler Açıklandı...

Orkide 5 L Ayçiçek yağı fiyatı 139 TL’ye Satılıyor! O Marketten Sokağa Döken İndirimler Açıklandı...

Ayçiçek yağına büyük indirim geldi. O marketten çıldırtan kampanya biraz önce açıklandı. Orkide 5 lt ayçiçek yağı fiyatı şok yarattı. Hemen kilerlerinizde yer açın. Herkes almak için o markete koşuyor. İşte kaçırılmayacak fiyatlar...

Ayçiçek yağı fiyatları ekonomik kriz sebebi ile yükseldi. Ayrıca Rusya Ukrayna Savaşı'nın başlaması da resmen rekor üstüne rekor kırmasına neden oluyor. Vatandaşlar artık mutfakların temel ihtiyacı olan Ayçiçek yağını dahi almakta zorluk yaşarken market zincirlerinden kampanyalar peş peşe geliyor.

Bugün de yeni bir Ayçiçek yağı indirimi daha açıklandı. Fiyatı görenler şok olacak. Çünkü başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyata ayçiçek yağı bulmak da mümkün değil. Hemen kilerlerinizde yer açın ve bu indirimi kaçırmayın.

Ekonomik manada güçlük yaşayan ve geçinmekte de güçlük çeken vatandaşlara bir darbe daha gelmişti. Yemek ve salataların olmazsa olmazı olan ayçiçek yağı fiyatları resmen rekor kırdı. Bu durumda da vatandaşlara ekonomik fiyatlarla satış yapan yani ayçiçek yağı indirimi yapan marketler araştırılıyor. Vatandaşın yüzünü güldürecek bir indirim daha açıklandı. 5 litre Orkide Ayçiçek yağı yalnızca 139 TL'den satışa çıktı. Öyle kampanya bir kez daha gelmez. 5 L ayçiçek yağı indirimi ve detaylar…

Ayçiçek Yağı Yalnızca 139 TL...

Ekonomik bir alışveriş yapmak isteyenler için ayçiçek yağı indiriminin başladığının müjdesi geldi. Hakmar Marketlerde bu sabah itibari ile yeni indirimli ürün listesi açıklandı. Hakmar'da 5 lt Orkide Ayçiçek yağı yalnızca 139 TL'den satışa konuldu. Ancak bu kampanyadan faydalanabilmek için marketten 50 TL ve üstü alışveriş yapmak gerekiyor. Yani 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara hakmar'da Orkide 5 litre ayçiçek yağı 139 TL'ye sunuluyor.

İndirim 12 Şubat'a Kadar Devam Edecek...

Hakmar Marketleri'nde ayçiçek yağı indirim kampanyası için tarih belli oldu. 9 Şubat tarihi itibariyle başlayan ayçiçek yağı indirimi kampanyası 12 Şubat tarihine kadar geçerli olacak. Yalnızca İstanbul'da Market zincirleri bulunan Hakmar'ın tüm şubelerinden indirimli fiyatlar ile ayçiçek yağı satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.