14 Milyon Emekliye Güzel Haber! ATM'ye Giden 3 Maaş Birden Ödeme Alıyor! İşte Detaylar...

14 Milyon Emekliye Güzel Haber! ATM'ye Giden 3 Maaş Birden Ödeme Alıyor! İşte Detaylar...

Ülkemizde bulunan 14 milyon emekli için bankalardan yeni finansman kampanyaları açıklandı. İşte o kampanyalar...

Türkiye'de yaşayan 14 milyon emekli için bankalardan yeni bir fırsat ve kampanya daha açıklandı. Bankaların aktardığı habere göre üç ayrı özel banka daha emeklilere kredi imkanı tanınırken bu süreçte düşük vade ve faiz imkanları ile beraber kredi alma yöntemleri uygulanıyor. Emekli vatandaşların aylıklarının 10 katına kadar kredi kullanabilecekleri bu bankalar üzerinden de düşük faiz olanakları ile güzel bir nakit ödeme de bulunuyor.

Emeklilere bankalardan sağlanan kredi olanaklarında iki ayrı kredi modül bulunuyor. Bu süreç içinde ilk seçenek maaşlarını o bankaya taşımak oluyor. Emekliler farklı bankalar üzerinden maaş almaları halinde diğer bankaya maaş taşıma yaparken bu süreçte özel fırsat ve kampanyalardan da faydalanabiliyorlar. İki seçenek için de kredi kampanyasının detayları konuşulmaya başladı. Emeklilere her bankadan farklı olanaklar sağlanırken bu süreçte de çok farklı kampanyalara şahit olunabiliyor. Maaş müşterisi olanlara bu süreçte daha fazla kazanırken diğer emekliler de de taksit atlamaları ve diğer seçenekler de bulunuyor.

Ülke genelinde geçtiğimiz dönemler için Albaraka Türk ve Kuveyt Türk bankaları harekete geçti. Emekli vatandaşlara sağlanacak olan kredi kampanyaları üzerinden pek çok emekli faydalanırken şu anda ise bu kampanyayı sürdürecek olan birçok özel bankanın yer aldığı açıklandı. Özel bankalar tarafından bu dönemde kredi fırsatının da gayet uygun olacağı anlaşılırken sağlayan şartların da daha uygun olduğu görüldü. 50.000 TL'yi bulan kredi kampanyalarına start veren özel kampanyalar arasında pek çok banka yer bulamazken vade oranlarının da en az 24 ay en fazla 36 ay arasında vade değişerek de taksit erteleme imkanlarının da yer aldığı ortaya çıktı.

Emekliye Bankalardan Avantaj Sunuluyor

Türkiye genelinde Akbank'tan vatandaşlara sunulacak emekli kredi kampanyaları için öncelikli aşama da mobil uygulamadan Akbank müşterisi olmaları gerekirken bu işlemin hemen sonrasında da 0 faizli ve 10.000 TL kredi için başvuru yapılabilirken bu süreçte de 0 faiz oranlı 10 bin lira taksitli nakit avans kullanma imkanlarını da Akbank mobilden Akbank müşterisi olanlar sağlayabiliyorlar.

Akbank dışında Denizbank'tan da emeklilere özel kredi destek fırsatları oluşturuluyor. Emeklilere farklı ve avantajlı kampanyalar sağlayan Denizbank faizsiz ve nakit avans destekleri ile emeklilere ve diğer müşterilere bu süreçte önemli bir destek sunmuş oluyor. Her fırsatta emekliye birçok bankadan sağlanan ayrıcalıklar arasında faizsiz nakit avans desteklerinde de 5.000 TL limitler ile kullanılabilmektedir. Bu dönemde de bankaların müşterilerine ayrıca sunduğu özel bir seçenek Blue TV üyeliği oldu.

Bankanın kendi müşterilerine sunduğu desteğin arasında da büyük kredi fırsatları yer alıyor. 5000 TL'lik nakit avans destekleri tüm müşteriler için başvuru işlemleri gerçekleştirebilmektedir. Denizbank'ın dışında da Finansbank'ın maaş müşterileri için sunmuş olduğu kampanyalar CardFinans ile QNB First bireysel kart ile alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.