AKBANK'tan EYT'lilere Sürpriz Açıklama Geldi! Tarihin En Yüksek Promosyonu Duyuruldu...

AKBANK'tan EYT'lilere Sürpriz Açıklama Geldi! Tarihin En Yüksek Promosyonu Duyuruldu...

Sayıları 2 milyona yakın EYT'linin emekli edilecek olması ile bankaların promosyon yarışı bir kez daha kızıştı. Çok sayıda EYT emeklisini müşterisi haline getirmek isteyen özel bankalardan Akbank, yeni teklifini duyurdu.

EYT'lilerin de emekli edilecek olması üzerine emekli sayısındaki artış bankaların iştahını kabarttı. Bu kapsamda emekli promosyonu kampanyalarını revize eden özel bankalar, ocak ayı sonunda yeni tekliflerini duyurmaya devam ediyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşına 3 yıl vade ile Akbank'a taşıyan müşteriler için güncel promosyon tutarları açıklandı. Bu kapsamda Akbanklılar tutarlardı ödeme alacak:

Emekli aylığı 3.500 TL altında olan kişiler 4.200 TL,

Emekli aylığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler 4.850 TL,

Emekli aylığı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler 6.250 TL,

Emekli aylığı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler ise 7.000 TL ödeme alacak.

2 KATI ÖDEME YAPILACAK

BDDK, emekli promosyonları hakkında önemli bir açıklama yaptı. Bankalar tarafından verilen emekli promosyonlar kapsamında 2 katı ödeme yapılacağını duyuran BDDK, yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.

Farklı bankalarda olsanız dahi promosyon kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda farklı bir banka üzerinden emekli maaşı alan kişiler de Akbank kampanyasından yararlanabiliyor. Diğer banka üzerinden aldığınız promosyon ödemesini iade ederek Akbank promosyon ödemesine başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.