Bankamatik Kartı Olanlar Dikkat! Başvuru Yapana 45.000 TL Ödeme Yapılacak!  İşte Detaylar...

Bankamatik Kartı Olanlar Dikkat! Başvuru Yapana 45.000 TL Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

Kendi adınıza ait olmak şartı ile bankamatik kart hesabınıza 45.000 TL'ye kadar yapılan ödemeleri anında alabilirsiniz. Nasıl ödeme alacağınız hakkında tüm detaylar şimdi haberimizde...

Yakın bir zamanada yeni kredi kampanyası Yapı Kredi Bankası’ndan duyuruldu. Bu kampanyalar her müşterinin dikkatini çekti. Bankamatik kartınız ile veya adınıza açılmış olan hesabınızdan kredi kampanyasına dahil olarak kredi başvurularınızı gerçekleştirmiş olmanız durumunda anında kullanabileceğiniz yeni bir kredi kampanyasını Yapı Kredi Bankası açıkladı.

Yapı Kredi Bankası'ndan bu haberin duyurulması ile birlikte tüm müşteriler anında bankaya koştu. Yapı Kredi Bankası'ndan 45.000 TL ihtiyaç kredisi anında hesaplara yatıracak ve kullanıcıların da anında bu kredinin kullanabileceğini duyurdu. Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan bu kampanyadan bankaya ait olan bankamatik kartı ile beraber hesabınız üzerinden uygulama vasıtası ile değerlendirme yapılarak hemen ardından da kredi notuna bakılıp sonuç bildiririliyor. Gerçekleştirilen bu işlemlerin sonrasında başvurulan kredi kampanyası onaylandı ise kredi anında kullanılabilir.

45.000 TL'ye kadar verilen ihtiyaç kredisi kampanyasından hemen almak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası’nın uygulaması üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın anlaşmalı uygulamalarından da telefonunuza ya da cihazınıza bankanın uygulamasını indirmelisiniz.

SMS İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankamatik kartları ve Yapı Kredi'den yapılacak olan kredi kampanyası için başvuru SMS ile yapılabiliyor. Bu başvurunun sonucu ise yeniden SMS yolu ile bildirilecek. Sonuç olumlu ise ödeme bankadan alınabilir. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası’na ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan tüm vatandaşlara istedikleri zaman ve istedikleri yerden SMS yolu ile başvuru yapabilir, kredi kampanyasına katılım sağlamak için onay durumunu kontrol edebilirler. SMS ile yapılan başvurunun sonuçları yani onay durumları da anında telefonlara SMS olarak gönderilecek.

Kampanya kapsamında başvuru için şubelere gitme zorunluluğu da bulunmuyor. SMS ile kredi kampanyasına ve ihtiyaç kredisine başvuru yapacak olan bireyler bireysel TCKN, doğum tarihleri ve son olarak da aylık gelir durumlarını yazıp 44 11'e SMS göndermelidir. Gönderilen bu SMS’in sonucunda da anında cevap olarak gelecektir.
SMS kredi başvurusu yaparak daha hızlı işlem yapabilirsiniz.

SMS ile yapılacak olan kredi başvurusunda gelen yanıt ile kredi puanı ve kişiye çıkacak olan kredinin ne kadar olduğu da mesaj içerisinde bulunacaktır. SMS yöntemi ile başvuru yapan bireylere kredileri için onay verilmesinden hemen sonra aynı gün içerisinde ister internet bankacılığından ister şubeden kredi verilebilecektir.

Yapı Kredi Bankası, yapılan başvurunun hemen sonrasında hemen kredi notlarının ne olduğu, toplamda kişiye ne kadar kredi çıkacağını da hesaplayabilir.
Hesapları olmayan bireyler için ise Yapı Kredi mobil uygulamasından ya da kendilerine en yakın Yapı Kredi Banka şubesi üzerinden gidilerek hesap açılması ile işlem yapılabilir. Yapı Kredi Bankası üzerinde hesabı olanlar da bu kredi kampanyasına da kolaylıkla başvuru yapabilir. Hesabı olanlar ise nasıl başvuru yapılacağı hakkında gerekli adımları uygulayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.