Başvurular Başladı! PTT'den 18 Yaş Üstü İçin 18.000 TL Ödeme Verilecek...

Başvurular Başladı! PTT'den 18 Yaş Üstü İçin 18.000 TL Ödeme Verilecek...

PTT'den 18 yaş üzerinde olan herkese uygun faiz oranları ile alabileceğiniz 18.000 TL ödeme verileceği duyuruldu. İşte PTT'den verilen o ödemenin detayları...

PTT'den duyurulan yeni kampanya ile beraber nakit ihtiyacı olanlara, 18.000 TL nakit kredi ödemesi verileceğini açıkladı. Emekli maaş hesabınız vasıtası ile beraber başvuru işleminizi gerçekleştirip, kredi alabileceğiniz bu kampanyalardan ödemeler hızlı şekilde verilmektedir. 36 ay vade ve ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu hemen tamamlayarak kredi işlemlerinizi hemen hızlıca yapabilir ve kredi ödemelerinizi bu bankalar üzerinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

PTT Kredisi Ne Zaman Verilecek?

PTT'den verilen kredi kampanyası Aktif Bank vasıtası ile birlikte sizlere kredi imkanı sunulacak. Başvurusunu hemen gerçekleştirecek olan vatandaşlara bu banka ihtiyaç kredisi ödemesi için 18.000 TL gelir belgesiz ödeme verecek.

Daha önce bu bankalar üzerinden kredi başvurusunu yapıp, kredi onayı alamayan tüm vatandaşlar için de geçerli olan bu kampanya, PTT şubeleri üzerinden kredi başvuru formu doldurmanız halinde sizlere ödenmektedir.

SMS Kredi Yöntemi İle Kredi

Sms yöntemi ile kredi başvurusu yapabileceğiniz bu kampanyaya katılarak destek kredilerinden yararlanabilir ve cep telefonunuzdan mesaj atarak hemen kredi alabilirsiniz.

Sms ile ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak için PTT yazın, boşluk bırakın ve TC kimlik no yazarak bu mesajı: 30 50'ye gönderin. PTT'den ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlamış olacaksınız.

PTT'nin yapmış olduğu bu kampanya için cep telefonu üzerinden mesaj atıp, kredi kullanacak olan vatandaşlar için kredi onaylanması halinde isterlerse ev adresinde ya da iş adresinde de Onaylanan kredi hesabına yatırarak kullanılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.