BDDK'dan Emeklinin Cebini Dolduracak Çalışma! Emekliye 20.000 TL Verilecek...

BDDK'dan Emeklinin Cebini Dolduracak Çalışma! Emekliye 20.000 TL Verilecek...

Emekli vatandaşı sevindirecek haber geldi. Hem özel bankalar hem de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurum'ndan (BDDK) geldi ve özel bankalar maaşını getirenlere 20.000'e kadar promosyon vermeye hazırlandığı belirtildi.İşte detaylar...

Milyonlarca kişi 2022 yılında emekli promosyon kampanyalarından yararlandığı belirtilerek maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma taahhütü verdiğinde nakit promosyon imkanından yararlanabiliyor. İşte BDDK'nın emekli için hazırladığı promosyon fırsatları...

Yeni yılda artan maaşlar ile beraber promosyonların da artış göstermesi bekleniyordu. Bununla birlikte özellikle emeklilik sistemine EYT ile sisteme dahil olacak 2 milyon 250 bin kişiyi memnun ederek müşteri potansiyelini güçlendirmek isteyen özel bankalar resmen kesenin ağzını açtı.

Artışlar Devam Edecek

Bankacılık alanında yer alan kaynaklardan edinilen bilgiye göre şu an için promosyon çalışmalarında son aşamaya gelmiş olan bankalar arasında bir çok özel banka bulunduğu belirtildi. Bankalar 2023 yılında emekliye tam 20 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaya hazırlandıklarını açıkladı. Promosyon tutarları tıpkı geçmişte olduğu gibi bu yılda emekli maaşına göre artış gösterecek.

Bankacılık kaynaklarından edinilen diğer iddia ise şu sıralar promosyon konusunda BDDK'nın da bir tasarı hazırladığı konusu oldu. Bankaların emekli müşterilerine ödeyeceği promosyonlar için de bir alt limit getirilecek.

En Düşük Emekli Maaşı İçin 11.000 TL Alt Limit Olacak

Konu hakkında bankalar, 2023 yılında emekli müşterilerine maaşlarının 2 katının daha altında promosyon ödemesi yapamayacağı belirtilerek en düşük emekli maaşı 5.500 TL olduğundan en düşük promosyon miktarı da 11.000 TL olacak.

En düşük emekli maaşına 11 bin TL promosyon verileceği gibi. Maaşı 10 bin tl ve üzerinde olanlara da bu durumda 20 bin TL promosyon verilecek. Bu iki tutar arasında maaş alanlar ise maaş miktarına göre 15.000, 17.500 TL gibi promosyon imkanlarından yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.