Dikkat! T.C İle Başvuru Yapana 10.000 TL Ödeme Verilecek...

Dikkat! T.C İle Başvuru Yapana 10.000 TL Ödeme Verilecek...

2023 yılı destek kampanyaları devam ediyor. Bankalardan müjdeler ard arda duyuruldu. Yalnızca kimlik kartı ile başvuru işlemini yapanlara 10.000 TL tutarlı şekilde ödeme gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Ödeme almak isteyenlere Yapılacak ödemede düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleri sunuluyor. Bunun yanı sıra kefil ve gelir belgesi gerekmiyor. Başvuru yapan vatandaşlara yeni yılda 10 bin TL nakit gereksinimini giderecek. Peki hangi bankalar bu ödemeyi veriyor? Ne kadar faiz ile ödeme gerçekleştiriliyor? Yapılacak ödeme miktarı ne? İşte detaylar...

Birçok vatandaşa yeni yıla girdiğimiz bu günlerde acil nakit gerekmesi halinde ekonomik yönden sorunlarını gidermek için destek arıyor. Asgari ücrete, memur ve emekli memurlara yapılan zamlı maaşlar yeterli değil. Yılın ilk ayı itibari ile nakit sıkıntısı olanlara bankalardan kredi paketleri veriliyor. Birçok banka yeni yılın ilk dönemlerinde düşük faiz oranlı uygun kredi imkânları sunuluyor. ING, Akbank, TEB, Garanti Bankası ve Denizbank başvuru yapanlara 10 bin TL tutarlı kredi imkânı sağlanıyor.

ING Düşük Faizli İhtiyaç Kredi Kampanyası

ING Bank'tan 2023 Ocak itibari ile başvuru yapanlara uygun faiz oranları ile 10 bin TL'lik kredi paketi sunuyor. Aylık ödemesi 480 TL ödeme ile toplamda 14 bin tl kredi borcu ödeme işlemi yapılabilir. İhtiyaç kredisinde başvurular bankanın mobil uygulamasından yapılabilir.

Akbank Taksitli Kredi Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank 10.000 TL tutarlı kredi için %2,15 faiz oranlı ve 36 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz. Aylık ödemesi 408 TL taksit imkanı ile 36 ay vade seçeneği ile 10 bin lira kredi kullanımında toplam ödeme 15 bin TL'ye yakın bir tutar ile kredi kullanılabilmektedir. Başvurular bankadan ya da mobil uygulama üzerinden de yapılabiliyor.

TEB'den 2023 Ocak ayı itibari ile geçerli olmak üzere müşterilerine %1,77 faiz oranı ile kredi sağlıyor. 36 ay vade imkanının geçerli olduğu kredi için aylık taksitler 400 TL civarında olacak. Kredi için başvurular başladı.

Denizbank %1,94 Faizli Kredi Kampanyası

Denizbank'tan müşterilerine 10 bin TL tutarlı olan nakit ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor. 1,94 faiz oranı ve 36 ay vade fırsatı ile toplam ödeme alarak 15 bin TL'lik bir geri ödeme yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.