Emekliye Büyük Müjde Geldi! Resmi Gazetede Yayınlandı! Emekliye En Düşük 3.000 TL…

Emekliye Büyük Müjde Geldi! Resmi Gazetede Yayınlandı! Emekliye En Düşük 3.000 TL…

Emekliliği sevindirecek haber geldi. Resmi Gazete’de yayınlanan karardı. Emekliye en düşük 3000 TL ödeme yapılacak. İşte emekliye 3000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapacak bankaların listesi…

Emekliye müjde niteliğinde gelen haber emekli vatandaşların yüzünü gülümsetti. En düşük 3000 TL kadar ödeme verecek olan bankaların isimleri resmi olarak da açıklandı. Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlara bu bankalar üzerinden diledikleri zaman kredi çekebilme ve devlet destekli katılabilecekleri uygulamalar düzenlendi. Emekliye en düşük 3.000 TL'ye kadar verilecek bu ödemelerden yararlanmak isteyenler kredi sicili ile herhangi bir sıkıntı olmadan ve kredi puanının uygun olması durumunda kredi kullanabilecek.

En Az 3000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli vatandaşların maddi giderlerini karşılayabilmek amacıyla sağlanan kredi desteğine başvuru yapmak için kredi şartlarına uygun olmaları gerekiyor. Banka şubelerine giderek yalnızca kimlikleriyle beraber nakit kredi için başvuru yapabilmelere mümkün. Kamu bankalarından kredi desteği almak için vatandaşlar harekete geçti.

Ziraat Bankası başvurunuzu gerçekleştirmek için sizleri şubelerini davet ediyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar isterlerse banka şubelerine gitmeden de işlemlerini internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Vakıfbank 3000 TL ile 50.000 TL arasında 36 ay vade imkanı ile kredi desteği sağlıyor. 50.000 TL ve üzeri ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacaklara 24 ay vadeli 100.000 TL üzerinde kredilerde de 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Başvurularınızı gerçekleştirerek gerekli şartları yerine getirmeniz halinde kredinizi alabilirsiniz.

Halk Bankası emekli maaşını Halkbank'tan alan emeklilere 36 ay vade imkanı ile kredi desteği sağlıyor. Emekli maaş hesabı üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi kampanyasını 3 ay ertelemeli şekilde kullanabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar gelir belgesi krediye imkanını sizlere sunuyor.

Halk Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen emekliler nakit ihtiyacınızın oluşması halinde başvurularınızı online veya şubeden gerçekleştirerek teklif kredisi olarak 50.000 TL'ye kadar gelir belgesine gerek kalmaksızın kredi kullanabilmektedirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.