Emekliye Güzel Haber Geldi! Banka Müşterisi Olana 30.000 TL Ödenecek...

Emekliye Güzel Haber Geldi! Banka Müşterisi Olana 30.000 TL Ödenecek...

Emekli vatandaşlara beklenen önemli kampanya açıklandı. Uzun süredir beklenen kampanya detayları bu sabah belli oldu! Sadece emekli maaşı alanlara kimlik ile 30.000 TL ödemesi yapılacak...

Emekli maaşı alanlara yapılan yeni 30.000 TL'lik İhtiyaç Kredisi kampanyası ile beraber bu geceden geçerli olacak şekilde uygun faizler ile kredi ödemeleri, sabah başlayacak. İşte detaylar...

Emekli maaş hesabınızdan 30.000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız başvurularınızı yapabileceğiniz bu kampanyalara katılım sağlayarak, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapmak için, banka müşterisi olmanız durumunda, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden kredi veriliyor.

Ziraat Bankası'ndan ve diğer kamu bankalarından olan VakıfBank ve Halkbank üzerinden de emekli maaş alanlara, emekli maaş hesaplarından kimlik ile birlikte gelir belgesiz 30.000 TL ödeme verilebilmektedir.

Başvuru Koşulları Nedir?

Başvuruları için en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz gibi internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarından 7/24 kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi olup uygun faizler ile kredi ödemesi alabilmektedir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerine belirli şartlara uygun olmaları halinde kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde yapılmaktadır.

En yakın banka şubesinden işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi bu kampanyalarda, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, ihtiyaç kredisi olarak emekli olan vatandaşlara kendi bankalarından maaş almaları koşulu ile 30.000 TL ödeme yapmaktadır. 30 Bin TL'lik ödeme almış olmanız halinde 36 ay vadeye dek ödeme tablosu oluşturabilir ve bu kredileri ödeme tablosuna göre alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.