Emekliye Güzel Haber Geldi! Hesaplarına 13.000 TL Ödeme Yatacak...

Emekliye Güzel Haber Geldi! Hesaplarına 13.000 TL Ödeme Yatacak...

Emekli vatandaşlara 13 bin TL'ye kadar ödeme verileceği duyuruldu. Peki, hangi bankalar bu ödemeyi yapacak? İşte o bankalar ve yapacakları ödeme miktarları…

Emekli maaş hesaplarından sizlerde 13.000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız başvuru işleminizi gerçekleştirebileceğiniz bankalar bu gece Resmi Gazete’de yayınlandı. Yalnızca emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu yapabileceğiniz gibi bu kampanyada, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara emekli maaş hesaplarından başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda nakit ödemeler gerçekleştirilecektir. Resmi Gazete’de yayınlanan bu haber ile 13 bin TL ödemeler, devlet destekli, faiz oranlarından yararlandırılarak sizlere kullandırılmaktadır.

Garanti’den Emekliye 13.000 TL Ödeme...

Emekli maaşını Garanti Bankası’ndan alan tüm vatandaşlar nakit ihtiyacı oluşması halinde, işlemlerini gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi ödemeleri sağlanabiliyor. Daha önce bu banka üzerinden kredi almış ve ödemelerini düzenli yapmış olanlara resmi gazetede yayınlanan bu haber ile beraber 13.000 TL üzerinde kredi ödemeleri banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde sağlanmaktadır. 13.000 TL ödeme için Garanti Bankası, mobil uygulamasından da başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işleminizi yapabilirsiniz.

Kamu Bankalarından Emekli Maaşını Alana Nakit Ödeme Yapılacak...

Kamu bankalarından emekli maaşını alan emekliye nakit ihtiyacı duymaları halinde bu ödemeler veriliyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek hızlıca 13.000 TL ve 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden bu nakit ödemeleri almanız için maaş müşterisi olmanız şartı bulunuyor ve sizlere, ödemeler bu şekilde veriliyor.

Ziraat Bankası, Vakıf ve Halkbank yapmış oldukları bu kampanyalar ile, emekli maaş hesaplarını ilk kez bu bankaya alacaklar için sadece 13 bin TL ile kalmıyor, daha yüksek limitlerde de ödemeler yapacağını duyuruyor. En yakın banka şubesine gidip işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar için nakit kredi kullanacak olan kişilere belirtilen şartlar dahilinde ödeme hemen aynı gün yatırılmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank internet şubesinden girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup başvuru ve maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.