Emekliye Kamu Bankalarından Müjde! 80.000 TL Anında Hesaplarına Yatacak...

Emekliye Kamu Bankalarından Müjde! 80.000 TL Anında Hesaplarına Yatacak...

Emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıf Bankası ve PTT'den alıyorsanız 80.000 TL ödeme alabilirsiniz. İşte bu konuya ilişkin tüm detaylar...

Emekli maaşını Vakıf, Ziraat, Halk ve PTT Bankasından alanlara verilen kampanya müjdesi geldi. Vatandaşlara duyurulan bu kampanyalarda, nakit kullanacak olan kişilere belirli koşulları sağlamaları durumunda ödemeler veriliyor. Emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT üzerinden alıyorsanız, 80.000 TL'ye kadar kredi kullanmanız için hiçbir engel bulunmuyor. 2023 yılı itibari ile başlayan bu kredi kampanyası ile ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara banka müşterisi olması halinde kredi ödemeleri anında gerçekleştirilir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Emekli Kredisi Duyuruldu...

Emekli kredisini kamu bankaları üzerinden kullanacak olanlar öncelikli olarak maaş müşterisi olması gerekiyor. Emekli maaşınızı kamu bankaları üzerinden alıyorsanız size en yakın banka şubesine gidip kimliğiniz ile başvuru gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Ekonomik problemi olan ve acil para ihtiyacı olanlar tüm emeklilere destek ödemeleri verilmektedir.

PTT üzerinden Emekli Kredisi Verilecek

PTT yapmış olduğu bu kampanya ile kendi bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara öncelik vererek, 80.000 TL kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Emekli maaşınızı PTT'den alıyorsanız başvurunuzu yaparak hemen işlem yapabilir ve kredi alabilirsiniz. Ptt'nin gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyada cep telefonunuz üzerinden mesaj yöntemi ile de sizlere emekli kredisi ödemesi verilmektedir. Emekli maaşı alanlar PTT'den kredi almak istiyorlarsa, PTT yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numarasını yazıp mesaji 30 50 numarasına göndermelidir. Aktif Bank tarafından yapılan başvuruları gerçekleştirilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.