Ev Hanımları Müjde! Denizbank ve Diğer 2 Bankadan Ev Hanımlarına Özel 50.000 TL Ödeme Yapılacak...

Ev Hanımları Müjde! Denizbank ve Diğer 2 Bankadan Ev Hanımlarına Özel 50.000 TL Ödeme Yapılacak...

Akbank, Yapı Kredi ve Denizbank ev hanımları için 50.000 TL'ye kadar kredi kampanyası başlattı. İşte verilecek o ödemeye ilişkin detaylar...

Denizbank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan yeni kampanya ile nakit ihtiyacı olanlara ev hanımı olmaları şartı ile bankalardan kredi onayı alamayanlar hemen ödeme almaya başladı. İhtiyaç kredisi için başvuru yapılabilecek olan bu üç bankadan kredi işlemlerini tamamlamak mümkün. Tüm ev hanımları, diledikleri an bu ödemeleri alabiliyorlar.

Denizbank, Yapı Kredi ve Akbank'tan başvuru yapmak isteyenler, öncelikli olarak ev hanımı olmaları şartı ile bankaların kredi politikalarına uygun olup, gelir belgesiz şekilde kredi başvurusu yapmış olmalılar.

50.000 TL'ye kadar sağlanan bu nakit kampanyalarından yararlanacak olan tüm evhanımlarına internet bankacılığı uygulamaları ve cep telefonlarından SMS ile başvuruları yapmaları şartı aranıyor.

Ev Hanımı Olanlara 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ev hanımlarına başvurmaları halinde kullanabilecekleri kredi kampanyaları oluşturuldu. Bu kredilerden hemen aynı gün içinde ödeme yatırılıyor. Denizbank'tan başvuru işlemlerini yaparak, telefonunuzdan SMS ile hemen işlem yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvuru işlemi için kredim yazıp, TC kimlik doğum tarihini yazıp 32 80'e göndermeniz şartı bulunuyor. Onaylanan kredi ile ihtiyaç kredisi ödemelerinizi, Denizbank, mobil uygulamasını kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Akbank ve Yapı Kredi Bankası vasıtası ile nakit kredi kullanacak olanlar kredi notu yüksek olması halinde daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları şartı ile mobil uygulamalara giriş yaparak, kredilerini alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.