Ev Hanımlarına Güzel Haber Duyuruldu! 2.604 TL Maaş Ödemesi Yapılacak...

Ev Hanımlarına Güzel Haber Duyuruldu! 2.604 TL Maaş Ödemesi Yapılacak...

Ev hanımlarına bir çok sosyal destek açıklaması yapıldı. Bu desteklerden kimler faydalanabilir? Nasıl bir destek sağlanmaktadır? Tüm detaylar haberimizde. Ev hanımları şartları karşıladığı takdirde bu desteklere başvuru yapabileceklerdir.

Ev hanımlarına bekledikleri güzel haber duyuruldu. Bir çok sosyal destek açıklaması peş peşe geldi. Bu desteklerden kimler yararlanacak? Ev hanımlarına nasıl bir destek oluşturulmaktadır? Peki koşullar ne? İşte tüm detaylar...

Başvuru yapılması için gereken belgeler ve şartların ne olduğu araştırılıyor. Bu belgeler neler? Başvuru koşulları nedir? Başvuru için ne yapmak gerekiyor? İşte merak edilenler...

Ev Hanımlarına 2.604 TL Ödeme Yapılacak?

Ev hanımlarına destek olmak için sosyal yardım yapılacağı açıklaması geldi. Yapılan zamların yanı sıra devletten sosyal desteklerde yapılmaktadır.

Hiçbir geliri olmayan ve ihtiyaç sahibi olanlar, emekliliği olmayanlar, güvencesi bulunmayan ev hanımlarına şartları taşımaları halinde destek verilebilecek. Eşinden ayrılan veya eşini kaybeden kadınlara dul maaşı da bağlanmaktadır. Başvurular ise SGK tarafından yapılmaktadır. Dul maaşı 1000 TL olarak belirlendi. Bu kısımda çalışmama şartı ise oldukça önemlidir. Diğer bir yardım ise 65 yaş üstü olan ve çalışmayanlara, geliri olmaması halinde ev hanımlarına 65 yaş aylığı olarak verilmektedir.

Başvurular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılabiliyor. Başvuru için TC kimlik belgeniz ile sağlık raporunuzu teslim etmeniz başvuru için yeterli olacaktır. Bunun dışında başvuru işlemlerinizi e-devlet üzerinden yapmanız mümkün olacaktır. TC kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizi yazarak başvurunuzu yapabilirsiniz. 65 yaş aylığı alan vatandaşlara ise 2 bin 604 TL ödeme verilecek.

Kaynak: Ev hanımları Bayram edecek Tek şartla 2.604 TL maaş bağlanıyor! Ev hanımlarına bir çok destek açıklaması yapıldı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.