Ev Hanımlarına PTT'den 40.000 TL Ödeme Yapılacak! 13-14-15-16 Şubat'ta Hesabınıza Yatırılacak...

Ev Hanımlarına PTT'den 40.000 TL Ödeme Yapılacak! 13-14-15-16 Şubat'ta Hesabınıza Yatırılacak...

PTT'den ev hanımlarına sosyal güvencesi olmaması ve aylık kazanç sağlamaması için bir kredi kampanyası açıkladı. İşte o ödemenin detayları...

PTT'den başvuran herkese mağdur olmamaları için kredinin verileceği açıklandı. PTT üzerinden ev hanımları için nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara yönelik bir kredi kampanyası duyurdu. Bu haber ile ev hanımlarını sevindirecek bir haber olacak, çünkü PTT, çalışmak istemeyen veya çalışamayan ev hanımlarına 40 bin liralık bir ödeme yapacak.

Kredi Notu Şartı Bulunmuyor...

Bankalar tarafından sunulan kredi hizmetinden yararlanmak istediğinizde, kredi notunun belirli bir seviyede olması şartı bulunuyor. Genellikle bu seviye olan 1200 puan ve üzeridir. Bu, bankaların müşterilerinden talep edilen standart bir kredi puanı bulunuyor.
Vatandaşların bankalardan kredi hizmeti alması için sağlamaları gereken koşullar yalnızca kredi notu şartı değil. Bankalar arasında farklı şartlar da bulunabilir ve bu şartlar bankadan bankaya değişiklik gösteriyor.

Pek çok vatandaş, hem kredi puanı şartlarını karşılayamadıkları hem de diğer bankalardan belirlenen şartları sağlayamadıkları için bankaların kredi hizmetlerinden yararlanamamaktadır. Bu durum, nakit ihtiyacının karşılanmamasına sebep oluyor.

PTT'den ev hanımı olanlara kredi hizmetinden yararlanması için düzenlenen kredi programı için ev hanımlarının herhangi bir şartı karşılamak zorunlu olmayacak. Bu, ev hanımlarının kredi başvurusu sırasında yaşadıkları mağduriyeti ortadan kaldırmayı amaçlamakta.

İlk 3 Ay Ödemesiz, 120 Ay Vade ile Kredi İmkanı

PTT'den ev hanımlarına sunulmuş olan kredi fırsatı başvuran vatandaşların yararlanabilmesi için avantajlar ile sağlanıyor. Kredi başvurusunu yapanlara PTT'den tarafından geliştirilmiş bu özel krediden yararlanabilirler. Olumlu sonuç verilen kredi başvurularının ardından kredi geri ödemesi 3 ay sonra başlar ve vade imkanı da 120 aya kadar uzatılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.