Garanti Bankası Resmen Açıkladı! TC Kimlik Numarasına 10 Bin TL Para Yatırılacak...

Garanti Bankası Resmen Açıkladı! TC Kimlik Numarasına 10 Bin TL Para Yatırılacak...

Garanti Bankası resmen duyurdu. Banka üzerinden yapılan açıklamada 10.000 liraya kadar kredi desteği ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan resmen duyuruldu. Banka resmi internet sitesinden yapmış olduğu duyuruda, ihtiyaç kredisi kullanacak olanların istenen şartları taşımaları durumunda yepyeni ve avantajlı bir kredi paketi hazırlandığı açıklandı.

Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, bankanın koşullarına uygun olmanız halinde işlemlerinizi yaparak bu bankanın başlatmış olduğu kredi kampanyasına katılım sağlayabilirsiniz.

Garanti Bankası'nın bireysel ihtiyaç kredisi olarak sağlamış olduğu bu kredi kampanyasında 10.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapmaktadır. Bireysel tüketici kredisi adı altında duyurulan ve 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturuldu. Başvuru işlemi kabul edilen herkese bu ödeme yapılacak.

Kredi başvuru işlemi nasıl yapılacak?

Garanti Bankası tarafından hazırlanan ihtiyaç kredisi başvurusu için banka müşterisi olmanız halinde internet bankacılığı üzerinden TC kimlik numarası ile yapılacak olan sorgulama ile beraber 10.000 TL kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi almak için kimlik numaranız üzerinden 10.000 TL 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kredinizi kullanabilirsiniz.

Banka şubelerine gidip kredi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın Garanti Bankası şubesine gidip işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kimliğiniz ile beraber Garanti Bankası müşteri temsilcisine gidip gelir belgesiz ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Emekli olanlar kredi işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa banka müşterisi olmaları halinde kredi ödemelerini hesaplarına yatırmaları için önce maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor ve daha sonra da yüksek limitli kredi için başvuru yapması gerekiyor. Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya ile emekli olan vatandaşları da düşünüyor ve düşük faiz oranları ile kredi ödemelerini gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.