Hesaplarınızı Kontrol Edin! Kimse Bunu Beklemiyordu! Banka Hesaplarınıza 2.354 TL Ödeme Yatırıldı!

Hesaplarınızı Kontrol Edin! Kimse Bunu Beklemiyordu! Banka Hesaplarınıza 2.354 TL Ödeme Yatırıldı!

Karşılıksız ve geri ödemesiz olarak devletten ödeme duyuruldu. Aile Bakanlığı tarafından başvuru şartları ve yapılması gerekenleri açıklandı. Başvuru Yapana tam olarak 2.354 TL nakit para anında hesaplarına aktarılacak. İşte detaylar...

Bu ödemeyi kimse beklemiyordu! Banka hesaplarına 2.354 TL ödeme hesaplarına aktarıldı, hemen hesaplarınızı kontrol edin. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Şubat ayı sosyal yardım ödemeleri sürüyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olanlara, engelli, ve yaşlılara ödeme verilmeye başladı...

Karşılıksız ve geri ödemesiz şekilde ödeme açıklandı. Aile Bakanlığı tarafındanbaşvuru şartlarını ve yapılması gerekenleri duyurdu. Tam 2.354 TL nakit para hesaplara aktarılacak.

Kimse beklemiyordu! Vatandaşların banka hesaplarına 2.354 TL ödeme aktarıldı, hemen kontrol edin. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şubat ayı sosyal yardım ödemeleri başladı ve sürüyor. Özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ile engelli, yaşlı veya bakıma muhtaçlara ödenen ödemelerin tarihleri netlik kazandı. Bakanlık, pek çok kişinin günlük ihtiyaçlarını karşılarken zorluk yaşamaması adına adına yeni sosyal yardımları peş peşe açıkladı. Bu ödeme Şubat ayının sonuna kadar hesaplara aktarılacak. Başvuru yapanlara anında 2.354 TL karşılıksız olarak verilebilecek.

Ekonomik manada yaşamını kendi imkanı ile devam ettiremeyecek kadar zor durumda olan vatandaşların imdadına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetişti. Bakanlık tarafından, engelli, yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşlara kronik hastalığı olanlara dar gelirlilere binlerce TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödemeler vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılaması için büyük önem taşıyor. Şubat ayında yapılacak ödemelere dair Aile Bakanlığından yeni bir açıklama daha geldi. O tarih itibari ile hesaplara 2.354 TL sosyal yardım yapılacak. Başvuru detaylarını ise bakanlık tek tek açıklandı.

Aile Bakanlığı Şartları Açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olanlara yapılacak sosyal yardım ödemesi için şartları bu sabah sosyal medyadan duyurdu. Başvuru için ise tabii ki pek çok farklı kriter var. Örneğin; engelli yardımı için tam teşekküllü bir hastaneden alınacak bir sağlık raporu gerekiyor. Bakıma muhtaç olan kişilere ödenen evde bakım maaşı için ayrıca bir rapor gerekiyor.

Sosyal yardım almak için sağlamanız gereken diğer bir şart ise gelir kriteri oluyor. Hane içinde olan kişi başına düşen gelir asgari ücretin üçte birinden az ise 2023 yılı için 2.835 TL'den az olması halinde sosyal yardım verilebiliyor.

e-Devlet Üzerinden Başvuru İşlemi Yapabilirsiniz

Bakanlıktan aranan bu şartları taşıyanlara başvuru işlemleri e-devlet'ten yapabiliyorlar. Sosyal yardım başvurularını yapabileceğiniz diğer bir adres Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları oluyor. Dilerseniz Online dilerseniz de fiziksel olarak vakıflara bizzat başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

PTT'den ya da ATM'den Ödemenizi Alabilirsiniz

Aile Bakanlığı tarafından ödenen tüm sosyal yardımlar PTT'den veya banka hesapları vasıtası ile veriliyor. Başvuru sırasında IBAN numarası vermeniz halinde ödemenizi ATM'lerden alabilirsiniz. Ancak IBAN numarası vermemişseniz T.C kimlik kartınız ile beraber en yakın PTT şubesine gidip ödeme almanız mümkün olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.