İş Bankası Harekete Geçti! 19.500 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak! İşte Ödeme Detayları...

İş Bankası Harekete Geçti! 19.500 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak! İşte Ödeme Detayları...

Promosyon ödemeleri hakkında tüm detaylar açıklanmaya devam ederken 19.500 TL olarak açıklanan promosyon ödemeleri vatandaşları mutlu etti. İşte konuya dair tüm açıklamalar...

2022 yılı ile emekli promosyon anlaşmaları yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda bankalar arası rekabet oldukça arttı. Hem emekli hem de çalışan için maaşlarını bankaya taşıma karşılığında ödenen promosyon ödemeleri arasında da rekabet giderek çoğaldı. Bir kurum daha 3 yıl boyunca maaşlarını o bankadan alma karşılığında 19.500 TL promosyon ödemesi için imzaları attı.

Farklı kurumlardan da promosyon açıklamaları her gün verilmeye devam ediyor. Emekli promosyonunda emekli vatandaş hangi bankadan maaş alabileceği noktasında kendi karar verirken, çalışanlarda bu durum biraz daha farklı oluyor. Kurum banka ile 3 yıl sözleşme imzalıyor ve çalışan promosyon ödemesini alıyor.

Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü daha promosyon konusunda anlaşma sağladı. Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen açıklamada İş Bankası ile 19.500 TL teklif ile 3 yıllık maaş alma anlaşması imzaladığı bilgisi aktarıldı.

Esenyurt MEM'den gelen açıklama şöyle; “Bankalarla daha önce yapılan promosyon görüşmeleri sonrasında son ihale sürecınde Halkbank, ilçe dışına tayinle giden öğretmenlerin ödenen ücretin kalan kısmını bankaya garı yatırması şartı ile 20000 TL + 1000 TL para puan; Iş Bankası 19.500 TL teklifte bulunmuştur. Yapılan teklifler içerisinde İş Bankasının 19,500 TL teklifi şu durumda en makul ve uygun teklif olarak görülmektedir Bu kapsamda iş Bankası'nın teklifinin kabul edilerek ihale sürecinin tamamlanması konusunda mutabakat sağlanmıştır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.