Kamu Bankaları Duyurdu: Bugün İtibariyle Başvuru Yapanlara 3 Gün İçinde Ödeme Yapılacak...

Kamu Bankaları Duyurdu: Bugün İtibariyle Başvuru Yapanlara 3 Gün İçinde Ödeme Yapılacak...

Emeklilere kamu bankalarından bir duyuru yayınlandı ve tüm başvuru ekranları bugün itibarıyla açıldı. Yapılan düzenlemeler ile birlikte devlet bankalarının yapmış olduğu kampanya doğrultusunda başvuru yapana hemen 30.000 TL nakit ödeme gerçekleştirilecek.

Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat bankası ortak olarak yapmış olduğu açıklamada sadece emeklilerin başvuru yapabileceği kredi fırsatı açıkladı. Bugün itibariyle tüm emekliler başvuru yapabilir. Bankaya başvuru yapanlar 30.000 TL'lik düşük faizli kredi imkânından yararlanabilir. Tüm işlemler sadece online olarak kabul edilmektedir. Şubeye gitmeden kamu bankalarından maaş alan emekliler yılın son şansını kaçırmadan anında hesaplarını 30.000 TL ödemeyi alabilirler.

Emeklilik Şartı Bulunuyor

Memur emeklisi, BAĞ-KUR ya da SGK fark etmeksizin tek bir tuş ile Sadece 5 dakika içerisinde 30.000 TL ödemenizi hesabınıza alabilirsiniz. Burada tek şart emekli olmanız ve maaşınızı devlet bankalarından almak zorunda olmanızdır. Düşük faiz ve kolay kredi kampanyasını kaçırmayın.

Tüm devlet bankaları mevcut bulunan ekonomik krizi biraz daha emeklilerin lehine çevirebilmek adına yardımcı olabilmek için aynı anda yayınlamış olduğu ortak kampanya ile birlikte emeklilerin yüzünü güldürüyor. Yapmış oldukları bu atılım ile birlikte yılbaşına rahat nefes alarak girebilmeleri olanak tanıyan Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası tüm emekliler için müjdeyi verdi.

Çekilebilecek 30.000 TL düşük faizli hızlı kredi kampanyasında aynı zamanda ödemelerin ertelenmesi gibi bir şans da bulunuyor. Online olarak başvuru yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde emeklilerin hesaplarına ödemeler geçiyor.

30 Bin TL'yi 3 Ay Ödeme Erteleme Şansınız Bulunuyor

Yapılan düzenlemeler sonucunda 36 ay vadeli olarak alınan kredinin 3 ay öteleyerek ödeme şansı olan emekliler, yapılan duyuru ile birlikte bankalara akın etti. Taksit sayısını toplamda 39 aya çıkması anlamına gelen bu erteleme işlemi, aynı zamanda aylık taksitleri emeklinin maaşına bağlı olacak şekilde belirlenmesi ile daha uygun şekilde geri ödeniyor. Ödeme gücüne ve bütçesine uygun şekilde oluşturulan ödeme tablosu çok uygun faiz oranlarıyla sağlanmaktadır.

Emekli Maaşınızı Devlet Bankalarının Almanız Yeterli

Sabitlenen faiz oranları ile birlikte 30 bin TL'ye kadar olan kredilerinizi bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Tüm kamu bankaların ortak kararına göre düşük faizli emekli kredisi kampanyası yılbaşı öncesi 1.69 olarak belirlenmiştir. Bu faiz oranları ile birlikte kredi çekmek isteyen emeklilerin son başvuru tarihleri 31 Aralık 2022 olarak belirlenmiştir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.