Kimlik Numaranıza Göre 30.000 TL Ödeme Hesabınıza Yatacak! İşte Detaylar...

Kimlik Numaranıza Göre 30.000 TL Ödeme Hesabınıza Yatacak! İşte Detaylar...

30 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacaklar için yapılan yeni kampanya kapsamında kredi ödemeleri yapılacak. İşte o ödemenin detayları ve şartları...

Bankalarda hesabı olanlara ve iban numarası bulunanlara tüm vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemeleri kapsamında ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara uygun faiz oranları ile beraber işlemleri yapılmaktadır. Başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmeniz halinde kredi ödemesi alabileceğiniz, bankaların isimleri yayınlandı. Banka kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlara nakdi kredi desteğinden faydalanmakarı için işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bankalardan diledikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusu için uğrayıp işlem yapabilecekler.

Akbank Kredi Desteği

Kredi başvurusunu Akbank'tan kullanacak olan vatandaşlar, kredi puanlarının uygun olması halinde bu bankanın şubelerine gidip işlemlerini gerçekleştirebilir ya da diledikleri an internet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Akbank Direkt uygulamasından yapılan ihtiyaç kredisi başvurusunun ardından onay alacak tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sağlanır ve onaylanan tutar hesaplara yatırılarak kredi kullandırılmaktadır.

QNB Finansbank Kredi Desteği

QNB Finansbanktan ihtiyaç kredisi almak için başvuruda bulunmak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı yazıp 50 30'a mesaj şeklinde göndermeniz halinde bu bankadan ihtiyaç kredisi başvuru yapıp kredi sonucunu hemen öğrenebilirsiniz. Başvurularınızı yaparak nakit kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar ile Finansbank, düşük faiz oranı ile kredi verirken, 30.000 TL ödeme almanız halinde 36 ay vade ile ödeme tablosu oluşturmanıza olanak sağlar ve dilediğiniz zamanda internet bankacılığından kredi kullanmanıza olanak sağlanmaktadır.

Nakit kredi başvurusu yapabileceğiniz bankalar üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların kredi puanının yüksek olması şartı bulunuyor. Emekli olan vatandaşlar nakit kredi kullanarak 3 ay ertelemeli kredi ödemelerini daha yüksek limitlerde de emekli maaşını bankalara taşımaları şartı ile verilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.