Maaş promosyonları İçin Son Dakika! 29 Bin TL Olarak Ödenecek...

Maaş promosyonları İçin Son Dakika! 29 Bin TL Olarak Ödenecek...

Maaş promosyonları hakkında son dakika bilgi geldi. Farklı kurumlardan peş peşe duyuru yapılmaya başladı. İşte promosyon ödemelerine dair tüm detaylar...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da kurumlardan gelecek promosyon anlaşması açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonu ödemesi içi bankaları ile mutabakata varılması durumunda, bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, müdürlükler, üniversiteler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

29 Bin TL Promosyon Ödmesi Verilecek

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nce belirtilen açıklama ile sağlık personellerine sağlanacak promosyon miktarı netlik kazandı. Yapılan açıklamaya göre, promosyon ödemesinin hak sahiplerine verilmesi için Halk Bankası ile anlaşma yapıldı. Bu sebeple 25.200 TL nakit ve 3.800 TL para puan almak üzere toplam 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Konuya dair sosyal medya hesabından yapılan duyuruda ''İlimiz 1. basamak sağlık tesislerinde çalışan mesai arkadaşlarımıza ilişkin Yapı Kredi Bankası ile imzalanmış olan 5 yıllık maaş promosyon anlaşması, her bir personelce imzalanan muvafakatnameler uyarınca fesih edilmiştir. Sağlık Bakanlığımızın kamu bankaları ile yaptığı sözleşme doğrultusunda Halk Bankası ile 1. Basamak sağlık tesislerinde çalışan personelimiz için 25.200 TL. nakit, 3.800 TL. para puan olmak üzere toplamda 29. 000 TL. ödeme yapılması suretiyle 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Feshedilen sözleşme sebebiyle ilgili bankaya iadesi gerekli miktar verilen muvafakatnameler kapsamında personele ödenecek promosyon miktarından mahsup edilecektir. Yeni promosyon miktarları Ocak ayı içerisinde hesaplara yatacaktır.'' açıklaması yapıldı.

Kurumlardan Promosyon Haberleri Peş Peşe Geliyor

Çalışan vatandaşların maaş promosyonları hakkında farklı kurumlardan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. İlerleyen dönemde farklı kurumlardan da güncel promosyon duyuruları gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.