Nakit Para İhtiyacı Olana  Müjde! Anında 10.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

Nakit Para İhtiyacı Olana Müjde! Anında 10.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

Bankalar ard arda açıkladı. Gelen bu bilgiye göre; 12 ay vade imkanı ile nakit para ihtiyacı olanlara nakit para ödemesi yapılacağı aktarıldı. Bu durumda nakit paraya ihtiyacı olanlara 10.000 TL verileceğine vurgu yapıldı. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacı olanların yüzünü güldürecek kredi kampanyası bankalar tarafından oluşturuldu. Bu kapsama göre bankalardan 10.000 TL kredi verileceği ve 12 ay vade imkanı da sağlanıyor.

12 Ay Vade İmkanı ile Ödeme Verilecek

Açıklanan kredi kampanyasına dahil olmak isteyenler için kredi notu çok büyük bir önem taşıyor. Kredi notu yüksek olanlara, bankaların sağlamış olduğu 12 ay vade ve en uygun faiz oranı ile 10.000 lira kredi ödemesinden yararlanam imkanı sağlanayabileceğini açıkladı.

10.000 Lira Ödeme Verilecek

Kredi notu ya da puanı 1700 ile 1900 arasında olanlara risk teşkil etmedikleri için bu aralıkta yer alan tüm vatandaşların kredi kampanyasına katılabileceklerini belirtti. 10.000 TL için 12 ay vade imkanı verildiği açıklandı. Ancak kredi notu düşük olanlara bu kredi kampanyasından faydalanmalarınınn oldukça düşük ihtimal olduğu belirtildi.

Hangi Bankalardan Kullandırılacak?

Bu kredi çerçevesinde notu 0 ve 699 arasında olanlara kredi çıkması oldukça zor görünüyor. Ayrıca kredi imkanı sağlayan bankalar da şunlar:

  • ING Bankası
  • TEB
  • Türkiye İş Bankası
  • Yapı Kredi
  • QNB Finansbank
  • Deniz Bank
  • Garanti BBVA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.