PTT’den Biraz Önce Duyuruldu! Emekliye 75.000 TL Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

PTT’den Biraz Önce Duyuruldu! Emekliye 75.000 TL Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

Kimliğiniz ile birlikte PTT şubelerine giderek başvurunuzu yapabilir ve anında 75 bin TL ödeme alabilirsiniz. Başlatılan kampanya ile PTT, borçları yüzünden zor durumda kalan vatandaşlara destek oluyor. Peki PTT’nin emekli kampanyası nedir?

PTT, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre borcu olanlara 75 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlanacak. Gelin detaylara birlikte bakalım. PTT ve Aktif Bank ile gerçekleştirilen iş birliğinin sonucunda PTT'den emekli maaşı alanlar kredi alabilecek. Emeklilere 75 bin TL limitli 24 ay vadeli kredi veriliyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

PTT'den emeklilik kredisi almak isteyenler başvuru için en yakın PTT şubesine gidebilir. PTT şubelerinde şartsız, kefilsiz olarak emekli kredisine başvurusu yapılıyor.

Eğer PTT şubesine gitmekle vakit harcamak istemiyorsanız online olarak da başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için akıllı telefonunuza PTT mobili indirdikten sonra sisteme giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredinizin onaylanma süreci 15 güne kadar uzayabilir.

PTT'den yapılan açıklamada kampanya hakkında, ''Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin.'' ifadeleri kullanıldı.

Kredi Miktarı: 75.000 TL

Vade: 24 Ay

Faiz Oranı : % 2.69

Aylık Taksit Tutarı: 4.603,27 TL

Kredi Tahsis Ücreti: 412,50 TL

Toplam Ödeyeceğiniz Tutar 110.478,4 TL

Gecikme Faiz Oranı %3.497

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.