PTT'den Müjde! Anında Kefilsiz Şartsız 50.000 TL Ödeme Yapılacak...

PTT'den Müjde! Anında Kefilsiz Şartsız 50.000 TL Ödeme Yapılacak...

PTT'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aktif Bank vasıtası ile yeni kredi paketlerini açıkladı. binlerce vatandaş yalnız kimlik kartları ile başvuru yapabilecek. Kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar kredi kullandırılacak. İşte detaylar...

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar için PTT'den Aktif Bank vasıtası ile yeni kredisini açıkladı. 36 ay vade ile beraber kullandırılacak olan kredi için kefil şartı da bulunmuyor. Nakit ihtiyacı olan her vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

PTT sosyal medya ve SMS ile kredi kampanyasını duyurdu. Yeni kredi kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine kefil ya da şart olmaksızın krediyi kullanabilecekler. Üstelik kolay geri ödeme yöntemleri ve planı ile uygun faiz oranı ve yüksek kredilendirme oranı vasıtası ile acil nakit ihtiyaçları anında çözüm sağlanabilecek.

PTT 50.000 TL'ye Kadar Nakit Sağlayacak

PTT ile Aktif Bank arasında yapılmış olan anlaşma ile kefilsiz ve şartsız şekilde kullandırma devrini gündeme getirdi. Uygun faiz oranları ve verilen kredilerde ihtiyacı olanlara anında hesaplarınıza paraları yatıracak. Böylelikle de acil ihtiyacı olanlar için sağlanacak.

PTT'den nakde yönelik olarak verilen ve rahatlıkla kullanabilecekleri kredi kullandırma imkanı sunuldu. Bu yeni paket ile, kredi notu düşük olanlara yönelik olarak kredi imkanı sağlanacak. Kredi notu düşük olan vatandaşlara 24 ay vade ile kredi kullanabilecek bu kredilerde limit ise 50.000 TL'ye kadar finansman sunulacak.

PTT Kredisi Emeklilere de Verilecek!

Emekli vatandaşlara emekli maaşlarını PTT'ye taşımaları şartı ile kredi imkanı sağlanacak. Diğer bankalarda kredi ya da kredi kartı borcu olanlara, PTT'den kredi çekerek olan tüm borçlarını tek seferde kapatabilecekler.

Bireysel müşteriler kredi başvuru işlemlerini kimlik kartları ile PTT şubelerinden hemen yapabilecekler. Ayrıca, şubeye gitmek istemeyen vatandaşlar ya da vakti olmayanlar da cep telefonlarını kullanarak SMS ile hemen kredi başvurusu yapabilecekler. Kredi onayı ise dakikalar içinde SMS ile cep telefonlarına gelecek. Bu şekilde anında kredi kullanabilecekler.

PTT 50 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT'den 50.000 TL acil kredi için başvuru yapabilmek için kimlik kartınız ile birlikte PTT şubelerine gitmeniz kafi. Ancak, eğer PTT şubelerine gitmeden direkt evinizden kredi başvurusunda yapmak istiyorsanız, SMS ile başvurunuzu yapmanız da mümkün olacak.

Cep telefonunuzdan SMS ile 'PTT' boşluk 'TCKN' yazıp 3050'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. Başvuru işleminizin hemen sonrasında kredi onay mesajı sizlere iletilecektir. Gelen onay mesajı eğer olumlu ise, PTT şubelerine kimliğiniz ile giderek onaylanan tutarı anında hesabınızdan çekebilirsiniz.

PTT 50.000 TL Kredi Başvuru Koşulları Nedir?

PTT tarafından 50 bin TL'ye kadar finansman sağlanan kredi kampanyasında bazı şartlar da açıklandı. Emekli olup da kredi çekmek isteyen vatandaşlara emekli maaşlarını PTT'ye taşıması zorunlu hale geldi. Ayrıca şartlar arasında emeklinin 82 yaşından büyük olmaması şartı da bulunuyor.

Emekliler dışında başvuru yapacak olan vatandaşlar için bankaların genel olarak öne sürdüğü şartlar da netleşti. Kefil ya da teminat şartı olmadan kredi detaylarında, kredi kullanacak kişinin, bir gelir belgesine sahip olması gerektiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.