QNB Finansbank Müjdeyi Verdi! 120.000 TL Nakit Kampanyası Başladı! Kampanya Devam Edecek...

QNB Finansbank Müjdeyi Verdi! 120.000 TL Nakit Kampanyası Başladı! Kampanya Devam Edecek...

QNB Finansbank'tan nakit ihtiyacı olana müthiş kampanya sürdürülmeye devam ediyor. 120.000 TL kampanyası 2023 yılında da devam edecek. İşte kredi başvurusu ve detayları...

QNB Finansbank üzerinden başlatılan yeni kampanya ile birlikte uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanacak olan tüm vatandaşları belirli şartlar dahilinde kredi ödemeleri verilecek. Yapılan son kampanyada 120000 TL kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 12 ay vadeli kredi ödeme tablosu oluşturarak işlem yapacak olan QNB Finansbank, yapmış olduğu bu kampanyada 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı.

Emekli vatandaşlara ve sigortalı çalışanlara tüm vatandaşların kredi işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu bankadan yapılacak olan tüm kredi kampanyalarında diğer bankalarda olan borçlarınız hesaplanıp, ihtiyaç kredisi ile beraber transfer kredisi de vermektedir.

QNB Finansbank'tan Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank'tan kredi başvurusu nasıl yapılır? merak ediyorsanız banka şartlarına uygun olmanız şartı bulunuyor. Bu bankanın uygulamış olduğu politikaları sağlamanız gerekiyor. Kredi işlemlerini yapacak olan tüm vatandaşların kredi notu yüksek olması talep edilmektedir. 18 yaşından büyük olan vatandaşların daha önce kredi ve kredi kartı almış olması ve TC vatandaşı olması gibi koşullar ile işlemleri tamamlanıyor.

SMS Kredi Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusunu gerçekleştirmek istiyorsanız, cep telefonunuzdan SMS atarak veya ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Sms ile kredi başvurusu için TC kimlik numaranızı yazıp 50 30'a kısa mesaj ile iletebilirsiniz. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım ile başvurularını gerçekleştirecek olanlar, 5 dakika içinde kredi sonucu alabilmektedir. Kredi işlemlerinizi yaparak onay almak istiyorsanız, 5 dakika içerisinde hesaplarınıza paranızı yatırarak da kullanabilir QNB Finansbank tarafından başlatılan bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Emekli olanlar ile beraber ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak tüm vatandaşlar banka müşterisi olması halinde kredi ödemelerini internet bankacılığından 7/24 yapabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.