Resmi Gazetede Yayımlandı! Emekliye 30.000 TL Nakit Ödeme Verilecek...

Resmi Gazetede Yayımlandı! Emekliye 30.000 TL Nakit Ödeme Verilecek...

Emekli maaşı alanlara müjde olarak açıklandı. Emekliye 30.000 TL'ye kadar net ödeme verileceği duyuruldu. İşte detaylar...

Emekli maaşı alanlara müjde olarak açıklandı. Başlatılan yeni ödeme haberi ile ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara 30.000 TL'ye kadar ödeme verileceği duyuruldu.İşte konuya dair detaylar...

Emekli maaş hesabınızdan başvuru yapmak istiyorsanız, başvuru koşullarına uygun olan tüm vatandaşlar, resmi gazetede, onaylanan kamu bankaları vasıtası ile verilecek olan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayabilmektedir. Emekli olup, kredi kullanacaklar tüm vatandaşlara sağlanan faiz oranları ile beraber işlem yapılacak ve kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sonuçlanacaktır.

Emekli olanlara uygun faiz oranları ile kredi ödemesi verilirken, ilk taksit ödemesi de 90 gün ertelemeli şekilde işlem yapılmaktadır. Emekli maaş alan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almayı istiyorlarsa, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan başlatılan bu kampanyaya katılabilmektedirler.

Kamu bankalarından emekliye 30.000 TL nakit kredi ödemesi

30.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacaklara başvurularını yapabilmeleri için ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile beraber verilmektedir. 30.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere internet bankacılığı ve internet sitesinden yapılacak olan başvurularda kredi ödemelerinin 36 ay vadeli olarak verebilmektedir. En yakın banka şubesine gidip de işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar için aynı gün işlem gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru şartlarına ilişkin olarak kredi ödemelerinden yararlanacaklara 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve internet bankacılığından hesaplarına ödemeler yatırılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.