SGK Destekli Ödeme Yapılacak! 51.000 TL Ödeme Kimlere Verilecek? İşte Başvuru Detayları...

SGK Destekli Ödeme Yapılacak! 51.000 TL Ödeme Kimlere Verilecek? İşte Başvuru Detayları...

SGK tarafından destekli şekilde 51.000 TL'ye kadar nakit ödeme imkanı ile alabileceğiniz bir kampanya hazırlandı. İşte o kampanyaya ilişkin detaylar...

SGK'dan destekli şekilde verilen 51.000 TL'ye kadar nakit ödeme alabileceğiniz bir kampanya duyuruldu. Bu kampanyalardan faydalanacak olan bireylere uygun faiz oranları ile hemen ödeme verilecek ve onaylanan krediler bankalardan kişilerin hesaplarına da aktarılacak. SGK destekli ihtiyaç kredisi kullanacak olan herkese 51.000 TL kredi ödemesi için banka şartlarına uygun olarak ödeme yapılacak.

Garanti Bankası'ndan SGK Destekli Kredi Nasıl Alınır?

Garanti Bankası'ndan SGK destekli krediyi almak istiyorsanız başvuru işlemleri için banka müşterisi olmanız halinde işlemlerinizi hemen kullanabilirsiniz. Garanti Bankası, SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamına dahil olmak için tüm vatandaşlara 36 ay vade imkanı ve 3 ay ertelemeli kredi ödemesi sağlanacaktır. Sigortalı olarak , son işyerlerinde 3 aydır çalışan ve emekli olan vatandaşlara kredi işlemleri hızlı çok çabuk şekilde yapılacak. Emekli maaşınızı almış olduğunuz bankadan işlemlerinizi gerçekleştirmek istemiyorsanız maaşınızı, Garanti Bankası'na taşır ve daha yüksek limitlerde kredi alabilirsiniz.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan SGK Destekli Ödeme Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı alanlara 51.000 TLve 36 ay vadeli ödeme verilecek. En düşük faiz oranları üzerinden krediden yararlanarak bu kampanyalara katılacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ödeme yapılacaktır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara banka şubelerinden kimlik ve gelir belgesi ile birlikte işlem sağlanmaktadır. Emekli olan kişilere emekli maaş hesaplarından işlem sağlanabilmektedir. Bu emekli maaşı hesaplarından kredi kullanabilirler.

Akbank'tan SGK Destekli Ödeme Nasıl Alınır?

Akbank'tan emekli maaşı alan ve sigortalı olarak çalışarak maaşlarını Akbank üzerinden alan herkese gelir belgesiz 51.000 TL nakit kredi ödemesi verilmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu işlemini yapmak istiyorsanız, nakit kredi başvurusunda bulunacak olanlara hemen 51.000 TL ödeme, hızlıca verilmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlara cep telefonlarından SMS atarak da başvuruları yapılıyor. Sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi yazın, boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajınızı 44 25 numarasına gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.