Son Dakika: 2000 TL Ödeme Hesaplara Yattı! Emekli Yakından İlgilendiren Müjdeli Haber Sabah Saatlerinde Geldi

Son Dakika: 2000 TL Ödeme Hesaplara Yattı! Emekli Yakından İlgilendiren Müjdeli Haber Sabah Saatlerinde Geldi

Son Dakika Gelişmesi: Şekerbank Emekli Promosyon Tutarı Belli Oldu!

Bankalar ile SGK arasında yapılan anlaşma gereği emekli vatandaşların maaşlarını 36ay için herhangi bir bankaya taşımaları durumunda almış oldukları maaş doğrultusunda kendilerine emekli promosyonu ödemesi adı altında bir ödeme gerçekleştiriliyor. Şekerbank resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden art arda yapılan son dakika açıklamalarına göre emekli vatandaşların maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirmeleri halinde kendilerine 2000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak.

Şekerbank Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası Ayrıntıları Neler?

Emekli vatandaşlara ilişkin sektörde ilk ve tek olan uygulamalar ile pek çok ayrıcalıklara hizmet sunan Şekerbank, emekli müşterilerin maaş aralıkları ile kredi kartı harcamalarına uygun olacak şekilde 2000 TL 'ye Varan promosyon ödemesi yapacak.

Maaş aralıklarına göre 2000 TL 'ye varan promosyon avantajından yararlanabilen Şekerbank emekli maaş müşterileri diğer taraftan sektör ayrımı olmaksızın herhangi bir şart aranmadan 1500 TL tutarında kredi kartı harcamalarını ek bir şekilde 300 TL tutarında Bonus kazanma şansını yakalıyor. Şekerbank, bireysel müşterilere sunmuş olduğu promosyon ve avantajları ek bir şekilde 3 ay ertelemeli olacak şekilde nakit desteği avantajını da sağlıyor.

Şekerbank Emeklilere Özel Ayrıcalıklar!

Emekli vatandaşların düzenli bir gelirlerinin olması sebebiyle bankalar, emekli vatandaşları adeta bir velinimet şeklinde Bakıyor. Bu nedenle Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların, emekli vatandaşları kendi müşterileri yapmaları açısından yapmış oldukları çalışmalar da Şekerbank katıldı.

Şekerbank tarafından gerçekleştirilen kredi kampanyaları başta olmak üzere promosyon ödemeleri kolaylıkları ile vatandaşların Şekerbank üzerinden emekli aylıklarını almaları teşvik ediliyor.

Yurt içinde bulunan bütün banka ATM'lerinden masrafsız ve koşulsuz bir şekilde para çekebilen ve bakiye sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilen Şekerbank emekli maaş müşterileri, bütün mevduat hesapları ile gerçekleştirecekleri tasarruflar açısından avantajlı faiz rakamlarından yararlanabiliyor ve böylece hesap işletim ücretinden ve muaf tutuluyor.

Emekli Maaşımı Şeker Bank’ta Nasıl Taşırım?

Emekli vatandaşların maaşlarını Şekerbank’a taşıdıktan sonra 2000 TL'ye varan emekli promosyonu ödemelerinden faydalanmaları açısından maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekir. Bütün işlemlerde öncelikli olarak hizmet verilmesinin yanı sıra aynı zamanda Şekerbank emekli maaş müşterileri bir gün mobil şube ya da internet aracılığı ile gerçekleştirecekleri bütün havale ile EFT işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Emekli vatandaşlar 444 0 344 numaralı emekli destek hattına bütün bankacılık işlemleri açısından 7 gün 24 saat boyunca erişim sağlayabilirken, sağlık problemleri olması halinde ise maaşları aynı şekilde adreseteslim edilmektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.