TC Kimlik ile İstediğiniz Limiti Alın! Hemen Başvuru Yapana 6-10-12-16 Bin TL Ödeme Yapılacak...

TC Kimlik ile İstediğiniz Limiti Alın! Hemen Başvuru Yapana 6-10-12-16 Bin TL Ödeme Yapılacak...

TC Kimlik numaranız ile 6.000 ve 16.000 TL arasında nakit kredi verilecek. İşte o ödeme için yapılan duyurunun detayları...

TC Kimlik numaranız ile 6.000 ile 16.000 TL arasında nakit kredi ödemesi alacak olanlara duyuru yapıldı. İhtiyaç kredisi için hızlı bir şekilde nakit kredisi ödemesi alacak olan vatandaşlara düşük limitli olarak kredi kullanabilmeleri için kimlik numaralarından yapılacak olan sorgulamalar ile beraber kredi işlemleri anında gerçekleştiriliyor.

TC Kimlik numaranızdan başvurunuzu yaparak, Akbank'tan kredi kullanacak olanlar için gerçekleştirilen bu kredi kampanyası için nakit kredi kullanmak isteyenler hemen ödeme alabiliyorlar.

6.000-10.000-12.000 ve16.000 TL Ödeme Verilecek...

Akbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu için banka şartlarına uygun iseniz işlemlerinizi gerçekleştirerek hızlı birşekilde bankalara gitmeden yapabilirsiniz. Bankalara gitmeden işlem yapacak olanlar, Akbank Direkt uygulaması ile kredi işlemlerini gerçekleştirip yeni Akbank Direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp, istedikleri zaman kredi ödemesi alabilirler.

Akbank Direkt uygulaması ile başlatılacak olan bu kredi kampanyalarından yararlanacak olanlara belirtilen politikalara uygun olmaları halinde hızlı bir şekilde kredi ödemeleri verilecek. Akbank Direkt uygulaması dışında ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar SMS atarak da, diledikleri an başvurularını yapabiliyorlar.

6.000-10.000-12.000-16.000 TL kredi başvurusu için kredi yazıp boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 44 25'e SMS atın. TC Kimlik numaranız ile yapılan sorgulama ile kredi notu yüksek olanlar, başvuru şartlarına uygun olmaları halinde bu bankadan direk olarak kredi kullanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.