TC Kimlik Numarası Son Hanesi 0-3-4-5-6-7-8 Olanlar Dikkat! 75.000 TL Ödeme Yapılacak...

TC Kimlik Numarası Son Hanesi 0-3-4-5-6-7-8 Olanlar Dikkat! 75.000 TL Ödeme Yapılacak...

TC kimlik numarası son hanesine göre 75.000 TL'ye kadar nakit ödeme alabileceğiniz bir kampanya sizler için hazırlandı. Kampanya tüm vatandaşları kapsıyor. İşte detaylar...

Kimlik numarası ile başvurularını yapıp ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar için uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri verilecek olan banka hangisi açıklandı. Deniz ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi işlemlerini yapmak isteyenlere belirli şartlar halinde gelir belgesiz 75.000 TL ödeme verilecek. 24 ay vadeli sağlanan 75.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak olan tüm vatandaşlara banka müşterisi olma şartı ile kredi ödemeleri verilecek ve onaylanan bu krediler bankalar üzerinden dilediğiniz zaman kullandırılacak.

Gelir belgesiz verilen kredi tüm vatandaşlar için sunulan bir kampanyadır. Banka müşterisi olanlar, mobil uygulamalar üzerinden başvurularını yaparken, banka müşterisi olmayanlar cep telefonları üzerinden SMS atarak da onay alabiliyorlar.

TC Kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz

TC Kimlik numaranız ile yapılacak olan bu sorgulama ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve onaylanan bu kredileri, hesabınıza yatırıp kullanabilirsiniz. Denizbank'tan SMS ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olanlar "kredim" yazıp boşluk "TC kimlik numarasını" yazıp boşluk ile "doğum tarihini" yazıp 32 80'e SMS ile mesaj gönderebilirler. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu tamamlanmış olacak.

SMS yöntemi ile Yapı Kredi Bankası'ndan başvurularını gerçekleştirerek, kredi alacak olanlar başvurularını yapabilecekleri SMS Kredi Servisi numarası 44 11'e bireysel TC kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihini yazıp göndermelidirler. Bu durumda kredi verilmektedir. 44 11 numarasına göndermiş olduğunuz mesajın ardından ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara gün bitmeden ödemeleri hesaplarına aktarılır ve onaylanan krediler kullandırılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.