Tüm Emeklileri İlgilendiriyor! Mart Ayında Emekliye 9.000 TL Ödeme Yapılacak...

Tüm Emeklileri İlgilendiriyor! Mart Ayında Emekliye 9.000 TL Ödeme Yapılacak...

Emekliye kamu ve özel bankalardan sağlanan promosyonlar Mart ayında verilmeye devam edecek. Mart ayının ilk bombası duyuruldu. Bu ay içinde 9.000 TL ödeme verilecek. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Kamu bankaları ve özel bankalardan emekliye promosyon verilmeye devam ediyor. Bankalar emeklileri maaş müşterisi yapmak için adeta yarış yapıyor. Emekli promosyon ödemeleri Şubat ayında giderek hızlanırken mart ayı rakamları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Özellikle EYT'lilerin emeklilik tarihlerinin yaklaşması ile birlikte promosyonda rekora gidiyor.

Gelen son dakika bilgilerine göre emekliye Mart ayında 9.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Peki en yüksek promosyon ödemeleri hangi bankalardan veriliyor? Emekliye promosyon veren bankalar ve tüm detaylar haberimizde…

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri farkında olmadan tüm bankalardan emekli olanlara özel olarak promosyon teklifleri sunmaya devam ediyor. Şubat ayı içinde pek çok banka promosyon rakamlarını yenilemişti. Ancak yavaş yavaş mart ayı gelirken de promosyonla ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Özellikle de EYT’lilerin de Mart ayında emekli maaşı almaya başlayacak olması bankaların da adeta iştahını kabarttı. Gelen son verilere göre bankalar Şubat ayında 9.000 TL'ye varan promosyon sağlamaya hazırlanıyor. Peki en yüksek promosyonu veren banka hangisi? Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Hangi Banka En Yüksek Promosyon Verecek?

Kamu bankaları ve özel bankalar peş peşe yeni promosyon ödemelerini açıklamaya başladı. Önce kamu bankaları tarafından promosyon rakamlarını inceleyelim sonra da özel bankaların promosyon ödemelerini listeleyelim.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından mart ayında maaşa göre promosyon ücretleri şu şekilde açıklandı. Bu bankalar emekli maaş miktarına göre 3.000 TL, 4.000 TL, 4.500 TL ve 5.000 TL promosyon ödemesi verecek.

Özel bankalarda da promosyon rakamları kamu bankalarına göre daha yüksek oldu. Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, İş Bankası gibi tüm özel bankaların promosyon rakamları da 5.000 TL ile 9.000 TL arasında değişmektedir. Şartlar ise hemen hemen tüm bankalarda aynı şekilde.

Emekli Promosyonu Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Bankalar tarafından ve kamu bankalarından emekli promosyon başvuru şartları açıklandı. Koşullar hemen hemen benzer. SSK, Bağ-Kur veya memur emeklisi olmak bankalardan promosyon almak için fark yaratmıyor. Promosyon almak isteyenler maaşını seçtikleri bankaya taşımaları halinde üç yıllık taahhüt vererek bu ödemeleri alıyor. Bu taahhüdü verenler ise üç gün içinde hesaplarından promosyon ödemelerini alabiliyorlar. Aynı zamanda promosyondan faydalanmak isteyenlere sağlanan başka avantajlar da var. Örneğin bazı bankalar düşük faizli olarak kredi veriyor. Bazı bankalar ise havale EFT işlemlerinden hiçbir ücret almıyor. Bu nedenle promosyon almadan önce mutlaka bankaların diğer avantajlarını da öğrenmeniz gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.