Üç Bankadan Anında 20.500 TL Ödeme Yapılacak! İşte Banka Müşterilerine Güzel Haber...

Üç Bankadan Anında 20.500 TL Ödeme Yapılacak! İşte Banka Müşterilerine Güzel Haber...

Üç bankadan beklenmedik kredi haberi geldi. Banka müşterisi olanlara anında 20. 500 TL ödeme verildi. İşte kredi ve tüm koşullar...

Üç bankadan ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar için yapılan yeni kampanyadan banka müşterisi olmanız halinde tüm vatandaşlara 20.500 TL'ye kadar ödeme aktarılacağı bilgisi açıklandı. Acil ihtiyacınızın olması halinde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bankalar hangileri?

Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara kredi notunun uygun olması halinde işlemleri gerçekleştirilir ve ihtiyaç kredisi kullandırılır. Başvurularınızı yaparak nakit kredi alabileceğiniz bu kampanyaya katılım sağlayarak, istediğiniz zaman başvuru işlemi yapabilir ve kredi alabilirsiniz. Acil ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında işlemlerini gerçekleştirecek olanlara banka şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri 5 dakika içerisinde mobil uygulamadan da yapılmaktadır.

Akbank Kredi Kampanyası

Akbank'tan kredi başvurusu için sizlerde işlemlerinizi gerçekleştirmek için bu bankada hesabınızın olması ya da Akbank Direkt uygulaması kullanmanız şartı bulunuyor. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak 36 ay vadeli 20.500 TL ödeme çekebilirsiniz. En yakın banka şubesine gidip kimliğiniz ile birlikte de başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu bankadan, dilediğiniz zaman kredi alabilirsiniz.

Denizbank kredi kampanyası

Denizbank şubelerinden işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler SMS atarak bu bankadan ne kadar kredi onayı aldıklarını, hemen görebiliyorlar. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlere kredim yazıp TC kimlik ve doğum tarihi ile bu mesajı 32 80 numarasına göndermesi durumunda ihtiyaç kredisi verilmektedir. Hemen kredi işlemleriniz için ise bankaların mobil uygulamaları ile kredi kullanarak kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası'ndan kamu bankası olması sebebi ile düşük faiz oranları ile kredi ödeniyor. Emekli olan ve sigortalı şekilde uzun süredir aynı işyerinde çalışanlara özel Ziraat Bankası, 5 dakika içerisinde sonuç veriyor. Ziraat Mobil uygulamasını kullanarak kredi vermektedir. Ziraat Bankası'ndan sizlerde başvurunuzu yaparak, 5 dakika içinde kredi sonucunuz ile onaylanan tutarı hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.