Ziraat Bankası Açıklama Yaptı! TCKN Son Rakamı 1-2-3-4-5-6-7 Olanlara 54.000 TL Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası Açıklama Yaptı! TCKN Son Rakamı 1-2-3-4-5-6-7 Olanlara 54.000 TL Ödeme Yapılacak...

Son Dakika açıklama geldi. Ziraat Bankası tarafından TCKN son hanesi 1-2-3-4-5-6-7 olan kişilere 54.000 TL ödeneceği açıkladı. İşte tüm detaylar...

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan nakit kullanmak isteyenlere anında ödemeler yapılacak. Onaylanan krediler, hesaplara yatırılacak ve kullandırılacak. TC kimlik numaralarından başvurularını yapacak olanlara ihtiyaç kredisi ödemesi olarak Ziraat Bankası düşük faizli kredi ödemesi veriyor.

Ziraat Bankası, TC kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama ile banka kredi notu ve banka kredi sicili temiz olanlara ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini duyurdu. Banka müşterisi olmanız şartı ile daha avantajlı kredi paketleri de bu bankadan sağlanıyor. 54.000 TL'ye kadar 24 ay vade imkanı ile kredi desteği alabilirsiniz.

Gelir belgesi talep edilmiyor

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi olarak Ziraat Bankası'ndan verilen kredi için bazı şartları taşıyor olmak gerekiyor. Ziraat Bankası bu kampanya ile nakit kredi kullanacak olan kişilere gelir belgesiz ödeme veriyor. Emekli olanlara ve sigortalı olarak uzun süredir aynı işyerinde çalışan tüm vatandaşlara özel yapılan bu kampanyalarda gelir belgesiz ihtiyaç kredisi almak isteyenlere de 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılacak. Emekli maaş hesabınızı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılabilmeniz için TC kimlik numaraları üzerinden sorgulama yapılmaktadır. Kimlik numaralarınızdan yapılan sorgulamaların ardından ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada sonuç verilir ve onaylanan tutar hesaplara yatırılır.

Mobil Uygulamadan da başvuruluyor

Ziraat Bankası müşterilerine Ziraat Mobil uygulaması ile onay alabilecekleri kredi kampanyalarından faydalanabilmeleri için aynı gün içinde internet şifresi oluşturabilir ve internet bankacılığı şifresi kullanılarak bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru gerçekleştirilebilmektedir. Ziraat Bankası, mobil uygulamasından yapılan tüm başvurularda banka müşterisi olan tüm müşterilere uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemelerini, masrafsız ve gelir belgesiz olarak şubelere gitmeden de alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.