Ziraat Bankası Duyurdu! 35.000 TL Nakit Ödeme Anında Verilecek! İşte O Ödemeler...

Ziraat Bankası Duyurdu! 35.000 TL Nakit Ödeme Anında Verilecek! İşte O Ödemeler...

Ziraat Bankası'ndan acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara para desteği sağlanacak. Yalnızca istemeniz yeterli olacak. Anında 35.000 TL nakit para hesabınıza yatırılacak. İşte o ödemeye ilişkin detaylar...

Ziraat Bankası tarafından Türkiye'nin içinde olduğu bu zorlu dönemde vatandaşın elinden kamu bankası olarak tutuyor. Nakit para ihtiyacı olanlara acil nakit ihtiyacı anında bankadan 36 ay vade imkanı ile düşük faizli 35.000 TL'ye kadar nakit para desteği sağlıyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan düşük faizli kredi kampanyası yalnızca banka müşterileri için geçerli oluyor. 3 ay ödeme ertelemeli kredi için hemen Ziraat Bankası'nın müşterisi olabilirsiniz. Gelir belgesiz ve masrafsız 36 ay vade fırsatı kredi başvuru şartları ve detayları haberimizde…

Ziraat Bankası tarafından banka müşterilerine çok kritik duyuru yapıldı. Hem emekliler hem de bireysel müşterilere Ziraat Bankası'ndan başvuru gerçekleştirmeleri halinde 36 ay vade ile düşük faizli nakit para desteği verilebiliyor. Ziraat Bankası tarafından maaş müşterilerine emekliler bu konuda daha da avantajlı olacak. Çünkü yalnızca emekliye özel kredi faiz oranları uygulanıyor. Örneğin bireysel müşteriler için faiz oranı 1.89 olurken Ziraat Bankası'nın müşterilerine ve emeklilere uygulanan faiz oranı 1.69 olarak hesaplanıyor. Üstelik maaşını Ziraat Bankası'na taşıyanlar düşük faizli kredi kullanma fırsatlarının yanında bankadan emekli promosyonlarını da alabiliyorlar.

Başvuru İşlemleri 5 Dakika İçinde Sonuç Veriliyor

Ziraat Bankası'nın bireysel müşterisi olan vatandaşlar başvuru için detaylar da açıklandı. Hem mobil bankacılık hem de internet bankacılığı ile hızlı kredi başvurusunu gerçekleştirmek mümkün. Ziraat Bankası'ndan kredi onayı alan müşterilere aynı gün içinde nakit para da veriliyor.

Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyası kapsamında 35.000 TL'lik kredi için gelir belgesi talep edilmiyor. Yalnızca kimliğiniz ile banka şubesini ziyaret ederek ön onay aldığınız krediyi kullanmak yeterli olacak. Ayrıca doğrudan banka şubelerinden de kredi başvuru işlemi yapma şansına da sahipsiniz. Üstelik bu durumda daha hızlı şekilde işlem yapabilirsiniz.

Emeklilere Özel Faiz Oranı Sunuldu

Ziraat Bankası'ndan 36 ay vade ve 3 ay taksit erteleme imkanı ile düşük faizli kredi kampanyası oluşturuldu. Kredi için limit 35.000 olarak açıklandı. Acil nakit ihtiyacı olanlar için başvuru yapabilecek kampanya kapsamında faiz oranı emekliye özel olarak sağlanıyor. Emeklilere Ziraat Bankası'ndan kredi almaları için 1.69 faiz oranı ile 3 ay ertelemeli kredi verilecek. Bireysel müşterilere sağlanan bu kredinin faiz oranı %1.79 ve 1.89 aralığında oluyor.

Maaş Taşıyanlara Emekli Promosyonu da Verilecek...

Ziraat Bankası tarafından aynı zamanda emekli olan müşterilerine promosyon ödemesi de yapıyor. Maaşını bu bankaya taşıyan emeklilere maaşa göre 3.500 TL ile 5.000 TL arasında maaş promosyonu alınabiliyor. Maaş promosyonu yalnızca 3 gün içinde emeklinin banka hesabına aktarılıyor. Bu şekilde emekliler 35.000 TL kredi desteği ile toplam 40.000 TL'ye varan nakit krediyi aynı anda alma şansını sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.