Ziraat Bankası Duyurdu! Bir Yıl Geri Ödemesiz Kredi ve Faizsiz Nakit Avans Verilecek...

Ziraat Bankası Duyurdu! Bir Yıl Geri Ödemesiz Kredi ve Faizsiz Nakit Avans Verilecek...

Ziraat Bankası tarafından depremzedelere faizsiz 5 bin lira değerinde nakit avans ve 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuldu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası son dakika açıklama yaptı. Depremzedelere 5.000 lira ve 6 ay geri ödemesiz şekilde uygun faizli ihtiyaç kredisi verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce yaptığı açıklamada kamu bankaları desteklerini açıkladı.

Hatay'a Devlet Bahçeli ile birlikte gelen Erdoğan yaşanan felaketi yerinde görenlere Erdoğan'ın açıklamaları şu oldu:

"Kredi kartı taksit sürelerini iki misline çıkardık. Ertelenen krediler kapsamında vade sınırı dikkate alınmayacak. Bankalarımız 50 milyar TL değerindeki dayanışma paketine yaptıkları yardımın yanında ilave destekler veriyor. OHAL bölgesindeki trafik sigortası prim poliçelerini yeniliyor, yaşanan deprem felaketi nedeniyle yenilenmeyenler için ilave prim istemiyoruz. İnsanlarımızın kredi borçları otomatik olarak 6 ay ertelendi. Depremzedelerin talebi halinde 6 aylık ertelemeden faydalanabiliyor. Kamu bankalarımız depremde vefat eden insanımızın borçlarını siliyor. 150 bin esnafımızın hazine destekli kredilerini 6 ay süre ile öteliyoruz"

Başvurular İşlemleri Başladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan depremzedelere yönelik yaptığı açıklamada kamu bankaları tarafından afet bölgesine özel uygun şartlı kredi verilmeye başladığını açıkladı. "Afet bölgesine özel uygun şartlı krediler verilmeye başlandı" dedi.

Faizsiz 5.000 TL ve 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

Ziraat Bankası ise yaptığı kampanyaya için şu açıklamayı yaptı:

"Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde hayatını kaybeden bireysel müşterilerimizin ve esnaf olan şahıs firmalarının kredi borçlarını, anapara ve faizleriyle birlikte siliyoruz" ifadelerini kullandı.

Banka ayrıca, "Depremden felaketinden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 12 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızlı bir şekilde devreye alıyoruz. Deprem bölgesinde yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5 bin TL Nakit Avans tanımladık. Deprem bölgesindeki şubelerimizden işlem yapacak müşterilerimizden bankacılık işlemlerinden herhangi bir hizmet komisyonu almıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.