Ziraat Bankası Kampanyayı Duyurdu! Kampanya Süresince Tam 2.000 TL Ödeme Verilecek...

Ziraat Bankası Kampanyayı Duyurdu! Kampanya Süresince Tam 2.000 TL Ödeme Verilecek...

En büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, ekonomik kriz ve artan enflasyon nedeniyle müşterilerini rahatlatmak adına başlattığı yeni bir kampanyayı daha duyurdu. İşte sadece Ziraat Kartı olanların yararlanacağı kampanyanın detayları...

Son dönemde sık sık kampanya ve promosyon haberleriyle gündeme gelen Ziraat Bankası'ndan bu kez indirim haberi geldi.

Okulların tatile girmesi ve karne döneminin gelmesiyle kolları sıvayan kamu bankası, teknoloji alışverişi yapmak isteyen aileleri memnun edecek bir karara imza attı.

Vatan bilgisayardan yapılan alışverişlerde tam tamına 2 bin lira ödeme yapılacak.

Ziraat Bankası Vatan Bilgisayar’dan yapılan alışverişlerde Ziraat Bankası kartını kullanan müşterilere özel bir kampanya hazırladı. Alışveriş esnasında ziraat bankası kartını kullananlar 2 bin lira anında indirimi kapacak. 2023 yılının zamlar ve artan enflasyon ile başlamasından sonra bankalarda vatandaşları rahatlatmak adına bir çok kampanyayı gündeme getiriyor. Banka promosyonlarının yanı sıra bankaların kampanyaları da bir bir artıyor. Birbirinden güzel kampanyalar ile vatandaşı sevindiren son kampanya da Ziraat Bankasından geldi. Elektronik ürünlerinde son zamanda yapılan zamlardan dolayı kimse alışverişe yanaşmıyordu. Vatan Bilgisayar ile bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası bankasının kartını kullanan müşterilerine özel 2 bin lira indirimle geldi.

Ziraat Bankasına ait Bankkart, Başak kart ile Vatan Bilgisayar’a giden banka müşterileri tek seferde 10 bin ve 20 bin arasında yaptıkları alışverişlerde bin lira, 20 bin ve üzeri tutan harcamalarında ise anında 2 bin lira indirim kazanacak. Ancak kampanyadan yararlanmak için müşterilerin VATAN yazıp SMS ile 4757’ye atmaları gerekiyor. Kampanyaya katılım yapılmadan yapılan alışverişlerde ise indirim söz konusu olmayacağı belirtilirken müşterilerin haklarının yanmaması adına kampanyaya dahil olmaları gerektiği belirtildi. Kampanyadan kazanılan indirimler ise 10 Mart 2023’te işlem yapılan karta aktarılacak. Kampanyadan yararlanmak için bankanın Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari/Kurumsal kart sahipleri faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.