Ziraat Bankası Kampanyayı Duyurdu! Tüm Müşterilerine 2.000 TL Verecek...

Ziraat Bankası Kampanyayı Duyurdu! Tüm Müşterilerine 2.000 TL Verecek...

Türkiye'nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası 2023 ile beraber müşterilerine pek çok kampanya sunmaya devam ediyor. Birbirinden özel kampanyalar ile banka ilgi odağı oldu. Vatan bilgisayardan yapacağınız alışverişlerde herkese 2000 TL verilecek.

Yeni yıl ile birlikte Ziraat Bankası'ından ard arda kampanyalar duyurulmaya devam ederken Ziraat Bankası müşterilerine özel olarak yeni fırsatlar sunuldu. Vatan Bilgisayar'dan yapılacak olan alışverişlere özel 2.000 TL indirim verilirken en büyük kamu bankası Ziraat Bankası eşi benzeri olmayan kampanyayı paylaştı. Vatan'dan yapılan alışverişlerde Ziraat Bankası kartı kullananlara iki bin TL indirim uygulanacak kampanyanın detayları ise haberimizde...

Ziraat Bankası'nın Dev Kampanyası

Yeni yılın gelişi ile beraber yeni kampanyalar gündeme geldi. Türkiye İstatislik Kurumu 3 Ocak 2023 tarihi ile beraber aralık ayı enflasyonu ile zamlar tek tek gündeme geldi. Bununla birlikte bankalar ise müşterilerine kampanyalar gelmeye başladı. En çok promosyon ödeyen banka ile birlikte kampanyalarda araştırılıyor.

Yeni yılda emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılırken asgari ücret de de etkili artışlar yaşandı. Yüksek enflasyon rakamları ile mücadele sürerken elektronik sektör üzerinde akıl almaz zamlar yaşanmaya başladı.

Ziraat'tan 2.000 TL İndirim Yapılacak

15 Ocak ile 28 Şubat 2023 tarihleri için geçerli olacak Vatan Bilgisayar alışverişlerinde 2 bin TL her ürüne yapılacağı açıklandı. Elektronikte artışlar olması ile birlikte Vatan Bilgisayar ve Ziraat Bankası ortaklığı ile müşterilere özel olanak sağlandı.

Bankkart, Başak kart ile Vatan Bilgisayar’da tek defada yapılacak 10.000 TL ile 20.000 TL arasında gerçekleştirilen alışverişlerde 1.000 TL ve 20.000 TL ve üzerinde yapılan alışverişte de 2.000 TL indirim uygulanacağı kampanya içinde açıklandı. Bu kampanyadan faydalanmak için VATAN yazın 4757'ye kısa mesaj gönderin.

Kampanya içeriğinde elde edilen indirimler 10 Mart 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartından eklenecek. Kampanyadan yalnızca Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari/Kurumsal kart sahibi müşterileri de yararlanabilecekler.

Şartlara uygun olup olmadığına bakıldığında şartlara uyum sağladığı sürece kampanyadan yararlanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.