Ziraat Bankası Müjdeyi Duyurdu! Başvuru Yapan Herkese 50.000 TL Destek Ödemesi Yapılacak...

Ziraat Bankası Müjdeyi Duyurdu! Başvuru Yapan Herkese 50.000 TL Destek Ödemesi Yapılacak...

Türkiye'de büyük bir felaket yaşanırken acil nakit paraya ihtiyaç duyanlara Ziraat Bankası'ndan destek geldi. Bir kere daha kara gün dostu olarak kamu bankası yardım elini uzattı. Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi için başvuru ekranı açıldı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem vatandaşları ekonomik olarak ta zora sokarken kamu bankaları bir kere daha kara gün dostu olarak elini taşın altına koydu.

Deprem bölgesine en büyük yardımı yapan kurumlar arasında ilk sırada yer alan Ziraat Bankası aynı zamanda nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik olarak nakit para desteğini de başlattı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketi ile vatandaşlar şubeye gitmeden internet üzerinden anında kredi alabilecekler. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan Acil İhtiyacınıza Nakit Para Paketi! İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Ne?

Devlet bankaları tarafından Türkiye'nin en büyük ve en çok müşterisi olan bankalarından biri olan Ziraat Bankası bir kez daha daha kara gün dostu olduğunu açıkladı. Vatandaşın en çok nakit para ihtiyacı olan şu dönemde Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi paketi ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi verileceğini açıkladı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,89 olarak duyuruldu.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu Yayınlandı! 50.000 TL Kredi İçin Kaç Lira Faiz Ödenecek?

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklandı. 36 ay vadeli ve 50 bin TL ihtiyaç kredisi alan kişilere aylık taksit tutarı 2.777 TL olarak gerçekleşecek. Kredi paketini isteyenler Ziraat Bankası internet sitesi ve Ziraat Bankası mobil şube uygulamasından bankaya gitmeden başvuru yapabilecekler.

Ziraat Bankası kredi onayı alan vatandaşlara ödemelerini aynı gün hesaplarına otomatik olarak yatırılacak. Böylece bankaya gitmeye gerek kalmadan şubesiz kredi çekme kolaylığı tanınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.