Ziraat Bankası'ndan Son Dakika Açıklama Geldi! Ay Sonuna Kadar 7.000 TL Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası'ndan Son Dakika Açıklama Geldi! Ay Sonuna Kadar 7.000 TL Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası'ndan gelen açıklamada, ihtiyaç kredisi alacaklara 7.000 TL'ye kadar ödeme yapılmadığı haberi geldi. İşte bu ödemeye ilişkin detaylar...

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar için verilen ve ay sonuna kadar devam edecek olanlara düşük faiz oranları ile 7.000 TL'ye kadar kredi ödemesi için duyuru yaptı.

Banka dan başlatılan bu ihtiyaç kredisi dahilinde kampanyadan daha önce kredi kullanıp, düzenli ödemeler yapan tüm vatandaşlara, internet üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu için 7.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme verilebilecek ve kendi hesabına bu parayı aktarabilecek.

7000 TL'ye kadar kredi kullanmanız halinde 36 ay vade imkanı ile ödeme tablosu oluştururken, ilk taksit ödemesinde 45 ya da 90 gün erteleme imkanı da Ziraat Bankası'ndan sizlere sunulacaktır. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, hızlı birşekilde sonuç verilerine onaylanan kredi tutarı, hesaplara aktarılarak veriliyor.

Kredi başvuru işlemi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası'ndan verilen ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak istiyorsanız, banka müşterisi olanlara sağlanan ihtiyaç kredisi başvurusu için şubeye gitmeden işlemlerinizi anında yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan kredi başvuru işlemleri internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacak olanlara banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamasına girebilmeleri için şubelere gitmeden de internetten veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden şifre oluşturabilir ve ziraat mobil uygulamasına giriş sağlanabilir.

Ziraat mobil uygulamasını kullanarak 7000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceksiniz ve onaylanan kredinizi aynı gün içinde hesabınıza yatırırarak kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.