Ziraat, Vakıf ve Halkbank Üzerinden Emekli Maaşı Alanlar Müjde! Bankadan 50.000 TL Ödeme Verilecek...

Ziraat, Vakıf ve Halkbank Üzerinden Emekli Maaşı Alanlar Müjde! Bankadan 50.000 TL Ödeme Verilecek...

Emekli maaşını Ziraat, Vakıf ve Halbank'tan alanlar gelir belgesiz 50.000 TL kadar ödeme alabilecekleri bir kampanya paylaşıldı. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası üzerinden alanlar kamu bankaları üzerinden yapılacak olan yeni kredi ödemelerinde kampaya ile avanta Ziraat Bankası Vakıfbank vejlı nakit para alacaklar.

Kamu bankalarından emeklilere 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı. Devlet bankalarından da emekli maaşlarını alan vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda, nakit kullanacak olan tüm vatandaşların maaş müşterisi olmaları halinde kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilerek hemen 50.000 TL tutar hesaplarına yatırılacak.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu için tüm vatandaşlar başlatılan bu yeni işlemlerde ihtiyaç kredilerini hesaplarına yatırarak kullandırmak isteyenlere belirli şartlara uygun olmaları halinde ödeme yapıyor. Emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız, başvuru gerçekleştirmek için daha önce kredi kullanmış olmanız da talep ediliyor.

50.000 TL emekli kredisi kampanyası

50.000 TL emekli kredisi almak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi olmaları durumunda internet bankacılığı uygulamalarından başvurularını yapabilirler. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli şekilde kullanabileceğiniz bu kredilere katılım ile işlemlerinizi tamamlayabilir ve emekli maaş hesabınızdan kredinizi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı almayan vatandaşlar ise başvuruları için bankalara giderek, öncelikli olarak emekli maaşlarını bu bankalara taşımalıdırlar. Ardından diğer bankalardaki borçlarını da kapatabilen müşterilere tüm kredi kampanyasına katılarak yüksek limitli, emekli kredisi sağlanabiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan başvurunuzu yapmanız halinde, sizlerde ihtiyaç kredisi başvuru işleminizi çok hızlı bir şekilde yapabilir ve bu bankadan, dilediğiniz zaman kredi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.