0 Rh Pozitif Kan Grubu Kişiler Nasıl Beslenmeli? 0 RH Pozitif Kan Grubuna Göre Sağlıklı Beslenme Listesi

0 Rh Pozitif Kan Grubu Kişiler Nasıl Beslenmeli? 0 RH Pozitif Kan Grubuna Göre Sağlıklı Beslenme Listesi

Son dönemlerde beslenmenin önemi artmaya başladıkça 0 RH pozitif kan grubuna göre beslenme listesi de oluşmuştur. Kilo vermede ve sağlıklı beslenme de bu yöntem oldukça etkili olmaktadır. 0 kan grubuna sahip olan kişiler avcı tabiriyle anılmaktadır. Bu da

Son dönemlerde beslenmenin önemi artmaya başladıkça 0 RH pozitif kan grubuna göre beslenme listesi de oluşmuştur. Kilo vermede ve sağlıklı beslenme de bu yöntem oldukça etkili olmaktadır. 0 kan grubuna sahip olan kişiler avcı tabiriyle anılmaktadır. Bu da onların et ürünlerini tüketebildiklerini göstermektedir.

0 RH Pozitif Olanlar Hangi Etleri Yiyebilir?

O RH pozitif kan grubundakiler balık, hindi, kırmızı et, beyaz et istedikleri gibi yiyebilirler. Bu protein ürünlerini yeterli miktarda aşırıya kaçmadan yiyebilirler. Ayrıca eti yağsız şekilde her öğün 180 gram olarak tüketebilirler. Beslenme listesinde sebzeye daha az yer vererek zayıfladıkları da bilinmektedir. Fazla kiloları olanlar ve 0 RH pozitif olanlar hangi etleri yiyebilir? Sorusunu yöneltenler için bu belirtilenler uygulanabilir.

O RH Pozitif Kan Grubu Diyet Listesi Nasıl Olmalı?

O RH pozitif olup fazla kiloları olanlar ve diyet yapmak isteyenler belirli programa sadık kaldıklarında bunu başarabilirler. Bu yüzden de sabah, öğle, ikindi ve akşam olarak öğünlere dikkat etmeliler. Her öğün için yiyebilecekleri besinler bulunmakta buna uygun hareket etmelidirler. O halde 0 RH pozitif kan grubu diyet listesi şu şekilde belirtilebilir:

Sabah: 2 dilim olacak şekilde mısır ekmeği, fındık ezmesi veya tereyağı, 180 gramlık sebze suyu, yeşil çay, muz ve ot çayı.

Öğle: 180 gramlık haşlanmış daha eti, ıspanak salatası, su veya soda.

İkindi: Yeşil çay veya ot çayı, 1 dilimi geçmeyecek elmalı kek.

Akşam: Kuzu pirzola, brokoli, haşlanmış olarak hazırlanan patates, karışık meyve.

O RH Pozitif Kan Grubu Olanlara Ne Tavsiye Edilir?

Etçil olan bu kan grubuna etin her türlüsü tavsiye edilmektedir. Kırmızı eti, karaciğeri, geyik etini yiyebilirler. Balığın her türlüsünü de yiyebilmektedirler. Buna ek olarak ceviz, kabak çekirdeği, zeytinyağı, soğan, şalgam, incir, erik, yeşil yapraklı olan tüm sebzeleri tüketebilirler. Tüm bu ayrıntılar eşliğinde 0 RH pozitif kan grubuna göre beslenme listesi oluşturulmaktadır. Bunlara bağlı kalınarak bu kan grubuna özel beslenme alışkanlıklarını edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.