2023 Yılı Yatırımları Belli Oldu! Yatırım Yapmak İstiyorsanız Bu Habere Dikkat

2023 Yılı Yatırımları Belli Oldu! Yatırım Yapmak İstiyorsanız Bu Habere Dikkat

Değerli Metaller Uzmanı Everett Millman, 2023'de en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. İşte Millman'ın altın ve dolardan çok daha hızlı yükselecek dediği o maden...

Türkiye'de aylardır doların 18.50-18.60 seviyelerinde gezmesi ve son günlerde altının tekrardan aşağı yönlü seyir izlemesi nedeniyle yeni yıla girerken yatırımcıların aklına "2023'de en kazandıracak yatırım aracı ne?" sorusu geliyor. ABD merkezli Gainesville Coins'in Değerli Metaller Uzmanı Everett Millman, 2023'de dünya genelinde en çok hangi madenin kazandıracağını açıkladı.

2022 yılının bitmesine sayılı günler kala emtia varlıklarında dünya genelinde ciddi hareketlilik gözlenmeye başlarken ünlü ekonomistlerden bu hareketliliğe ilişkin değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. 2023 yılının başlarına ilişkin tahminlerini ortaya koyan uzmanlar, yeni yılın favori yatırım aracının hangisi olacağına dair de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"2023'ÜN YILDIZI OLACAK"

Everett Millman, bütün yatırımcıların gümüş metaline dikkat etmesi gerektiğini söyledi.. Yatırımcılar tarafından gümüşün göz ardı edildiğini belirten Millman, şu ifadeleri kullandı: “Gümüş, altından çok daha iyi bir performans gösterecek. Bu durum değerli metallerde boğa koşusu olarak adlandırılan ortamda ortaya çıkan bir modeldir.” Millman gümüşte arz sıkışıklığının 2023 yılı itibari ile hissedilmeye başlanacağına da işaret etti. Millman, gümüşün 2023'ün yıldızı olacağını tahmin ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.