Akbank Duyurdu! Banka Emekli Müşterilerine 33 Bin TL Nakit Ödeme Yapacak...

Akbank Duyurdu! Banka Emekli Müşterilerine 33 Bin TL Nakit Ödeme Yapacak...

Akbank Müşterilerine müjdeli haberi verdi. Emeklilere 33.000 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Akbank müşterilerine 33 bin TL'lik ödem için gerekli şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Emekli müşterilerine Akbank'tan güzel haber geldi. Maaş hesabınızdan başvuru gerçekleştirmeniz durumunda çekebileceğiniz, nakit kampanyalar bulunuyor. Akbank tarafından duyurulan haberde 33.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. İşte o kredi için gerekli başvuru detayları...

Emekli vatandaşlara banka müşterisi olmaları durumunda, kredi başvuru işlemlerinin gerçekleştirileceğini paylaştı. Akbank, emekli olanlara başvurularını gerçekleştirmeleri halinde, 33.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesini Ocak ayı bitinceye dek vermeye devam edecek.

Akbank 33 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekli vatandaşlar, banka kredi şartlarına uygun olmları halinde bu kredi desteklerinden yararlanacaklar. 36 Ay vadeli kredi kampanyalarına katılarak, bu bankadan istedikleri zaman nakit kredi alabilirler. Akbank 33.000 TL ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak istiyorsanız, emekli maaşınızın bu banka üzerinden alınması şartı bulunmaktadır. Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olanlar bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan krediyi şartlara uygun olmaları durumunda anında alabilecekler.

SMS ile Kredi Başvurusu Yapılabilecek

Acil kredi ihtiyacımızın olması halinde SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalardan ihtiyaç kredisini, anında oturduğunuz yerden kullanabilirsiniz. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası üzerinden 44 25 numarasına mesaj göndermeniz halinde emekli ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Emekli olan kişilere, onay almaları halinde en yakın banka şubelerinden kredi kullanımı ve onaylanan kredileri hakkında bilgiler alabilir.

Akbank Direkt Kredisi Nasıl Alınır?

Akbank Direkt uygulaması kullanılarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksanız, banka müşterisi olmanız halinde mobil uygulama üzerinden 33.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması ile kredi işlemi için internet bankacılığı şifrenizi oluşturmanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.