Apple Duyurdu: Üçüncü Nesil iPad Mini'nin Geçersiz Oldu! İşte Detaylar...

Apple Duyurdu: Üçüncü Nesil iPad Mini'nin Geçersiz Oldu! İşte Detaylar...

Apple, üçüncü nesil iPad mini'yi kullanım dışı ilan etti; bu da servis sağlayıcılar cihaz için parça sipariş edemeyeceğinden artık onarım için uygun olmayacağı anlamına geliyor.

Apple, üçüncü nesil iPad mini'yi resmi olarak eski bir ürün olarak işaretledi, bu da servis sağlayıcılar cihaz için parça sipariş edemeyeceğinden artık onarım için uygun olmayacağı anlamına geliyor.

Apple'ın destek sayfasına göre "Apple'ın 7 yıldan daha uzun bir süre önce satış için dağıtımını durdurduğu ürünler eski ürün olarak kabul edilir."

"Apple, yalnızca pille çalışan ek bir onarım süresi için uygun olan Mac dizüstü bilgisayarlar hariç olmak üzere, eski ürünler için tüm donanım hizmetlerini durdurmaktadır. Servis sağlayıcılar eski ürünler için parça siparişi veremezler" denildi.

Üçüncü nesil iPad mini, 2014 yılında ikinci nesil iPad Air ile birlikte piyasaya sürülen popüler bir iPad'di.

A7 çipi ve Touch ID ana ekran düğmesi içeriyordu.

Bu arada teknoloji devinin iPad mini'nin 2023 sonu ya da 2024 başında piyasaya sürülmesi beklenen yeni bir versiyonu üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Analist Ming-Chi Kuo bu bilgiyi mikro blog platformu Twitter'da paylaştı ve yeni iPad mini'nin ana satış noktasının işlemcisi olacağını söyledi.

Ayrıca, iPhone üreticisinin 2025 yılında iPad mini'yi katlanabilir bir iPad ile değiştirmeyeceğini söyledi.

Bunun nedeni "katlanabilir iPad'in fiyatının iPad mini'ninkinden önemli ölçüde daha yüksek olması, dolayısıyla böyle bir değişimin mantıksız olması".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.