Apple Müsic İçin Sabırsızlananlar Müjde! Artık Windows 11'e geliyor...

Apple Müsic İçin Sabırsızlananlar Müjde! Artık Windows 11'e geliyor...

Apple'ın Windows için Müzik ve TV uygulamaları nihayet geldi ve ilk sürümleri Windows 11 çalıştıran makinelerde Microsoft Store'da görüldü.

Microsoft'un Apple Music ve Apple TV uygulamalarının Microsoft Store'a geleceğini duyurmasından bu yana üç ay geçti ve büyük an nihayet geldi. Artık Windows için Apple Music ve Apple TV uygulamalarının yanı sıra Windows 11 için üçüncü bir Apple Devices uygulamasının önizlemelerini indirebilirsiniz.

Apple, 2019 yılında macOS Catalina'da platformun işlevselliğini dört uygulama arasında paylaştırdığında macOS için iTunes müzik oynatıcısını bırakmıştı. Ancak, büyük yerel medya kütüphaneleri olan veya iCihazlarını yedeklemek ya da Apple Music'e abone olmak isteyen Windows kullanıcıları için iTunes şimdiye kadar tek çözümdü ve Apple'ın cihazları ve hizmetleriyle uyumluluğu sürdürmek için küçük güncellemeler alıyordu. Artık Apple hayranları nihayet Apple Music'e geçiş yapabilecekler.

Apple Music ve TV neredeyse macOS gibi çalışıyor

Apple Music ve Apple TV uygulamaları, macOS'te olduğu gibi iTunes'un müzik ve video özelliklerini işliyor ve Apple Music ile Apple TV+ abonelik hizmetlerine erişim sağlıyor. TV uygulaması macOS sürümüne benziyor, ancak çeşitli bölümlere üstteki sekmeler yerine yan taraftaki bir liste aracılığıyla erişiyorsunuz.

Apple, uygulamaların şu anda yalnızca önizleme modunda olduğunu söylüyor, bu da tüm özelliklerin beklendiği gibi çalışmayacağı anlamına geliyor.

Apple Devices uygulaması ise yerel aygıt yedeklemeleri yapmak, acil yazılım güncellemeleri gerçekleştirmek, yerel medyayı eşzamanlamak ve bilgisayarınıza bağlı bir iOS aygıtıyla yapabileceğiniz diğer tüm işlemleri gerçekleştirmek için kullanacağınız uygulamadır.

Her üç yeni Apple uygulamasının da Windows 11 sürüm 22621.0 veya üstünü gerektirdiğini unutmayın. Apple, bu uygulamalardan herhangi birini yüklemenin Windows için iTunes'un açılmasını engelleyeceğini ve indirmeye karar verirseniz sizi yeni uygulamalara geçmeye zorlayacağını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.