Başvuru Yapanlar Müjde! T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 40.000 TL Para yatıyor!

Başvuru Yapanlar Müjde! T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 40.000 TL Para yatıyor!

Başvuru yapana anında hesabına 40.000 TL ödeme verilecek. Bir defa işlem yapmak oluyor. İşte o ödemenin detayları...

Kredi desteği arayanlara müjde geldi. Hesaplarınıza anında 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağı duyuruldu. Nakit kredi desteğinden yararlanmak için başvurunuzu aşağıdaki bankalara gerekli belge ve bilgiler ile yapabilirsiniz. Tek bir kez işlem yapmanız halinde ne kadar onay vereceğini duyurdu. İşte kredi desteğinin detayları…

Emekli vatandaşlar ve sigortalı olarak çalışanların başvurularını yapmaları durumunda 40 bin TL'ye kadar 36 ay vade ile kredi ödemesi olabileceği açıklandı. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların son günlerde başvuruların yoğun olmaması durumunda banka kredi puanı düşük olmaması ile 36 ay vadeli gelir belgesiz kredi sağlayabileceklerdir.

TEB anında kredi onayı veriyor

TEB Bank’tan kredi başvurusu yapmak için kimlik numarasını yazıp 44 66 numarasına kısa mesaj olarak göndermeniz gerekiyor. İhtiyaç kredisi başvurunuz bu şekilde gerçekleştirilebilecektir. 44 66 numarasını atmış olduğunuz mesajın ardından başvurusu onaylanan vatandaşlar, en yakın banka şubesine gidip kimlikleri ile onaylanan tutarları çekebilirler ya da internet bankacılığından onaylanan tutarı, kendi hesaplarına geçirebilirler.

Akbank internet kredisi nasıl alınır?

Akbank’tan kendi müşterilerine ve tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi kullanmak için başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi verilecek. Akbank Direkt uygulamasından internet kredisi müjdesi verildi. Akbank Direkt uygulaması ile kredi başvurusu için online bankacılık yöntemi ile anında onay alabilirsiniz. Akbank Direkt üzerinden sağlanacak 40.000 TL ödeme hemen aynı gün içinde hesabınıza geçirilecek.

Garanti Bank’tan kredi sonuçları yayınlandı!

40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için anında tek tıkla hemen ve aynı gün içinde hesabına yatırmak isteyenler Garanti Bankası müşterisi olmaları şartı ile internet bankacılığı uygulaması üzerinden işlem gerçekleştirebilir ve kredi kullanabilmektedir. 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi, emekli olan ve uzun süredir sigortalı olanlara Garanti Bankası’ndan verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.