Büyük Uğraş Yanıt Buldu! Emekliler 27 Bin TL Promosyon Ödemesi Alabilecek

Büyük Uğraş Yanıt Buldu! Emekliler 27 Bin TL Promosyon Ödemesi Alabilecek

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği promosyon yarışına kamu kurumları da dahil oldu. Çok sayıda banka promosyon ödemelerinde kampanya üstüne kampanya yaparken bazı kurumlarda promosyon ödemelerinde rekor rakamlar ödüyor.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden sevindiren promosyon gelişmesi yaşandı. Çankırı Karatekin Üniversitesi, anlaşma yaptığı banka ile promosyon miktarının yenilenmesi için yeniden sözleşme imzalayarak, personele 27 bin TL nakit promosyon ödemesi yapacak.

2022 yılında bankalar arasında yapılan promosyon ihaleleri deyim yerindeyse yılın son gününde bile kendinden bahsettirmeye devam ediyor.

DEV PROMOSYON ÖDEMESİ

Yeni promosyon anlaşması haberi Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden geldi. Üniversite rektörü Harun Çiftçi tarafından yapılan açıklamada Halkbank ile yapılan görüşmeler sonrasında 27.000 TL nakit ve 500 TL paraf puan promosyon ödemesi için anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Öte yandan 2023 yılı içerisinde de promosyon ücretlerinin zamlanması bekleniyor. Özellikle emeklilere ödenen promosyon ücretlerinin 10 bin TL'yi geçeceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.